Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ήταν σοκαριστικό που δεν ήμασταν σταθεροί»

Virgil: «Ήταν σοκαριστικό που δεν ήμασταν σταθεροί»

Ο Virgil van Dijk μίλησε σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης για τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε εκείνος και η Liverpool, αναφέροντας πως έμεινε ικανοποιημένος με τους τελευταίους 3 μήνες, αλλά όχι και με την σταθερότητα που δεν κατάφεραν να δείξουν οι Reds.

Η ομάδα δεν κατάφερε ούτε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, αλλά ούτε και να προκριθεί στο επόμενο Uefa Champions League, μη δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα, μετά από μεγάλα αποτελέσματα, όπως σημείωσε και ο Ολλανδός στόπερ.

Ο αμυντικός της Liverpool συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είχα μια ταραχώδη σεζόν και είμαι χαρούμενος που οι τελευταίοι τρεις μήνες πήγαν καλά. Είμαι και πάλι άνετος με το σώμα μου και είμαι σταθερός. Αυτό ήταν και αυτό που είχα συνηθίσει τα τελευταία πέντε χρόνια. ”

“ Ήταν σοκ που δεν ήταν αρκετά σταθεροί ως ομάδα φέτος. Μπορείς να βγεις από αυτό μόνο αντιμετωπίζοντάς το, εντός και εκτός γηπέδου. Νομίζω ότι κατάφερα να το κάνω καλά, με τη βοήθεια από τη σύζυγό μου και τους ανθρώπους του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος με αυτό. ”

“ Για να δώσω ένα παράδειγμα, κόντρα στη United κερδίσαμε 7-0, αλλά μετά το επόμενο παιχνίδι στη Bournemouth χάσαμε 1-0. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Μετά ψάχνεις τις απαντήσεις και τη φόρμα σου. Υπήρχαν επίσης πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και αυτό είναι μέρος της ζωής ενός αθλητή. ”

Μια δύσκολη σεζόν για Virgil van Dijk και Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com