Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις για Veiga αποκαλύπτουν Αγγλικά και Ισπανικά ΜΜΕ

Συζητήσεις για Veiga αποκαλύπτουν Αγγλικά και Ισπανικά ΜΜΕ

Η Liverpool έχει μια λίστα για μια σειρά από πιθανές μεταγραφές στη μεσαία γραμμή, με πηγές να ισχυρίζονται ότι έχουν «προχωρημένες» συνομιλίες για τον Gabri Veiga.

Ο Alexis Mac Allister θα είναι ο πρώτος που θα περάσει από την πόρτα της εισόδου αυτή την εβδομάδα, αλλά η Liverpool έχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνει.

Με τέσσερις αποχωρήσεις από τη μεσαία γραμμή, ο σύλλογος αναμένεται να φέρει τουλάχιστον δύο νέες προσθήκες στο πλευρό του Αργεντινού.

Ο Khephren Thuram της OGC Nice και ο Manu Kone της Borussia Monchengladbach έχουν εμφανιστεί ως υποψήφιοι, ενώ παραμένει ενδιαφέρον για τον Ryan Gravenberch της Bayern Munich και τον Romeo Lavia της Southampton μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής δημοσιογράφο της Northern Echo, Scott Wilson, η Νewcastle ενδιαφέρεται για τον μέσο της Celta Vigo τον Viego, αλλά των Κόκκινοι βρίσκονται σε «προχωρημένο στάδιο».

Αυτό ακολουθεί μια παρόμοια αναφορά από τον Oscar Mendes, ανταποκριτή της Celta Vigo για τη Relevo, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Liverpool βλέπει τον 21χρονο ως παίκτη που μπορεί να «ηγηθεί σε αυτό το νέο στάδιο στο Anfield »

Λέγεται ότι ο Veiga «παρασύρθηκε» από την αρεσκεία του Jürgen Klopp για τους νεαρούς παίκτες, κάτι που μπορούσε να δει κανείς με τον συμπατριώτη του από τη Γαλικία, Stefan Bajetic, την περασμένη σεζόν.

Η Liverpool φέρεται να έχει «πάρει το προβάδισμα» μπροστά από την Newcastle, τη Manchester United και τη Μanchester City, η οποία ευθυγραμμίζεται με τις πληροφορίες του Wilson ότι οι Κόκκινοι είναι «σταθερά φαβορί».

Η Celta Vigo ολοκλήρωσε την σεζον της με νίκη 2-1 επί της Barcelona την Κυριακή, με τον Veiga να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, και στη συνέχεια να κλαίει στον αγωνιστικό χώρο στο τέρμα.

Το αποτέλεσμα εξασφάλισε ότι ο σύλλογος απέφυγε τον υποβιβασμό στη Segunda Division, και τώρα το Νο. 28 του αναμένεται να φύγει για την αξία της ρήτρας αποδέσμευσης των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το ποσό μετατρέπεται σε περίπου 34,5 εκατομμύρια λίρες, η οποία θα ήταν παρόμοια τιμή με αυτή που αναφέρεται για τον μέσο Kone.

Ενώ η Celta Vigo θέλει απεγνωσμένα να κρατήσει τον Veiga η ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης σημαίνει ότι είναι πιθανή απομάκρυνση αυτό το καλοκαίρι, καθώς προσπαθεί να εκπληρώσει τις δυνατότητές του.

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της Liverpool είναι αληθινό, καθώς δεν έχει αναφερθεί ακόμη από τον Τύπο του Merseyside.

Εάν ο Veiga υπέγραφε, πιθανότατα θα αγωνιζόταν στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής του Κlopp.

Ο Veiga φέρεται να βρίσκεται στην Κόκκινη λίστα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com