Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στο Liverpool

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στο Liverpool

Η Liverpool αναμένεται να είναι απασχολημένη στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι και δεν χάνει χρόνο για να εμπλουτίσει περαιτέρω τις επιλογές του Jurgen Klopp αφού έκλεισε συμφωνία με τον playmaker της Brighton, Alexis Mac Allister.

Οι «Red’s» πλησιάζουν σε συμφωνία για τον Αργεντινό playmaker και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει στο Merseyside. Θα γίνει η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου σε ένα εξαιρετικά πολυάσχολο καλοκαίρι για τον νέο αθλητικό διευθυντή Jorg Schmadtke.

Η Liverpool όμως δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, με το επόμενο στάδιο της ανοικοδόμησής της να βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό. Με τους James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita και Arthur Melo να αποχωρούν αυτό το καλοκαίρι, οι Reds χρειάζονταν απεγνωσμένες επενδύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο Mac Allister θα προσθέσει σίγουρα αξία στις επιλογές του συλλόγου, αλλά θα υπάρξουν και άλλοι. Σύμφωνα με τη Mail Online, ο Jurgen Klopp θέλει τουλάχιστον δύο ακόμη μεσοεπιθετικούς – ο ένας να είναι περισσότερο αμυντικός.

Οι συζητήσεις φέρεται να έχουν ξεκινήσει με τους εκπροσώπους του αστέρα της Borussia Monchengladbach, Manu Kone. Μια συμφωνία που θα μπορούσε ενδεχομένως να διευκολυνθεί ελαφρώς ευκολότερα, καθώς ο γιος του Schmadtke, Nils, εξασφάλισε πρόσφατα ρόλο συμβούλου προσλήψεων στη γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές που εξετάζονται. Ο μέσος της Nice, Khephren Thuram, έχει προταθεί, ενώ ο πρόσφατα υποβιβασμένος αστέρας της Southampton, Romeo Lavia, έχει συζητηθεί από την ιεραρχία των «Red’s». Φυσικά θα μπορούσαν να υπάρξουν και κάποιες επιλογές στην Ισπανία.

Η Sport υποστηρίζει ότι η Liverpool εξετάζει την απόκτηση του Franck Kessie της Barcelona μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στο Camp Nou. Τέλος, νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι «Red’s» βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ουράς για το παιδί-θαύμα της Celta Vigo, Gabri Veiga.

Σε αυτό το στάδιο, φαίνεται απίθανο η Liverpool να υπογράψει και τους πέντε αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να επανεξετάσει το ενδιαφέρον της το επόμενο καλοκαίρι.

Ο σημερινός μέσος Thiago Alcantara θα μπορούσε να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή σε 12 μήνες με τους «Red’s» να διστάζουν για ένα νέο συμβόλαιο, αλλά σε αυτό το στάδιο έχει αποκλειστεί η πώληση.

Η Liverpool θα μπορούσε επίσης να χάσει άλλον έναν από τους μεσοεπιθετικούς της αυτό το καλοκαίρι. Ο Fabio Carvalho αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος από το εξωτερικό μετά από μια στασιμότητα στην πρώτη του συμμετοχή στο Anfield.

Η γερμανική RB Leipzig έχει συνδεθεί έντονα με μια κίνηση για τις υπηρεσίες του, αλλά η Liverpool θα προτιμούσε έναν δανεισμό σε αντίθεση με μια άμεση πώληση. Ο Πορτογάλος διεθνής με τα τμήματα υποδομής είχε 21 συμμετοχές με τη Liverpool την περασμένη περίοδο, σκοράροντας τρεις φορές.

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στο Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com