Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Mac Allister

Έτοιμη να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Mac Allister

Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Alexis Mac Allister στη Liverpool, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο Fabrizio Romano.

Η εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον πατέρα, ο οποίος παράλληλα είναι και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή να πρόκειται να ταξιδέψει στην Αγγλία μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να προχωρήσει η μετακίνηση του Αργεντινού στο Anfield.

Συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και στους Reds έχει επέλθει και το μόνο που απομένει είναι ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου, καθώς και να συμφωνήσει στην παραχώρηση του και η Brighton.

Οι Seagulls δεν αναμένεται να αποβούν εμπόδιο στην παραχώρηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με το τελικό ποσό της μεταγραφής να μην αναμένεται να ξεπεράσει τα €65 εκατομμύρια.

Ο Roberto De Zerbi γνωρίζει πως ο Mac Allister επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και δεν θα του σταθεί εμπόδιο.

Όλα πλέον δείχνουν πως ο 24χρονος άσος θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη της ομάδας του Jürgen Klopp.

Ο ίδιος σε ερώτηση που του έγινε από Αργεντίνικο μέσο ενημέρωσης, τόνισε πως «θα αξιολογήσει όποια πρόταση έρθει», μη θέλοντας να κάνει κάποιο άλλο για την επικείμενη μεταγραφή του στη Liverpool.

Ο Alexis Mac Allister προ των πυλών του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com