Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμη μια απίστευτη επίθεση κατά των νεκρών του Hillsborough!!!

Ακόμη μια απίστευτη επίθεση κατά των νεκρών του Hillsborough!!!

Μια ακόμη λυπητερή, μα πάνω από όλα αναμενόμενη, άθλια προσβολή κατά των 97 θυμάτων του Hillsborough υπήρξε στο Wembley από οπαδό γνωστής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ένα ανθρωπόμορφο ον, φίλαθλος της Manchester United, στο οποίο δεν θα δώσουμε τους άπειρους χαρακτηρισμούς που του αξίζουν, επέλεξε να παρευρεθεί στο μεγάλο τελικό του FA Cup με μια φανέλα που έγραφε στη πλάτη «Not Enough – 97» (μετ. Όχι αρκετοί – 97).

Οι ευθύνες φυσικά της ομοσπονδίας και της Premier League είναι τεράστιες, αφού οι κινήσεις για να αποτρέψουν τα συνθήματα κατά του Hillsborough εδώ και τριάντα χρόνια είναι μηδαμινές.

Φυσικά, τέτοια έλλειψη ευαισθησίας δεν υπάρχει όταν οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι, το οποίο όμως πια δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

Ο εξοργισμός των φιλάθλων της Liverpool στο Twitter είναι άκρως δικαιολογημένος και – ενώ δεν θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών μαντάτων – καλό θα ήταν η αστυνομία του Λονδίνου ή/και του Manchester να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να βρεθεί ο συγκεκριμένος εγκληματίας πριν βρεθεί από τρίτους.

Ακόμη μια απίστευτη επίθεση κατά των νεκρών του Hillsborough!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com