Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μου λείψει ο Firmino»

Klopp: «Θα μου λείψει ο Firmino»

Για τον Bobby Firmino μίλησε ο Jürgen Klopp στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο σύλλογος για τον Βραζιλιάνο θρύλο, δηλώνοντας ευγνώμων για την μεταξύ τους συνεργασία.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν στο Anfield από το 2015 μέχρι και φέτος, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση κάθε πιθανού τροπαίου.

Ο Γερμανός είχε να πει για τον Bobby:

“ Ήταν τόσο κομβικός για όλα όσα συνέβησαν εδώ στην εποχή μου. Νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι ο παίκτης που ξεκίνησε τα περισσότερα παιχνίδια, ακόμη και αν πρόσφατα δεν ξεκινούσε τόσο συχνά. ”

“ Απλώς δεν μπορούσα να φανταστώ για πολύ, πολύ καιρό πώς θα ήταν το παιχνίδι μας χωρίς αυτόν. Έτσι, έπρεπε να βρούμε τρόπους όταν δεν ήταν διαθέσιμος και περάσαμε από αυτές τις περιόδους: Ο Sadio [Mane] πέρυσι για παράδειγμα, το έκανε εξαιρετικά, το έκανε πολύ καλά. ”

“ Ως άνθρωπος, ως άνθρωπος, ως αγόρι, θα μου λείψει. Ως παίκτης θα μας λείψει σε όλους, αλλά ούτως ή άλλως πιστεύω ότι είναι ο σωστός τρόπος για να χωρίσουμε τους δρόμους: με σεβασμό, με δάκρυα στα μάτια και γνωρίζοντας ότι σίγουρα θα μας λείψει ο ένας στον άλλο. ”

“ Είμαστε όμως επαγγελματίες άνθρωποι του ποδοσφαίρου και πρέπει να χωρίζουμε από καιρό σε καιρό, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Έτσι, θα μείνουμε φίλοι για πάντα σίγουρα, θα είμαι ευγνώμων για πάντα για όλα όσα έκανε για εμάς, για μένα και θα μείνει ως ένας από τους μεγάλους θρύλους της Liverpool. ”

Bobby Firmino και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com