Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσε η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24

Διέρρευσε η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Liverpool 2023/24 κυκλοφόρησε τον Μάιο και ήδη «βγαίνουν» πλάνα από τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση στα social media.

Οι οπαδοί της Liverpool πήραν μια γεύση από τη νέα εντός έδρας εμφάνιση, αλλά τώρα εμφανίστηκαν πλάνα που απεικονίζουν τη «νέα» εκτός έδρας.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, ισχυρίζεται ότι είναι η νέα εκτός έδρας κιτ των Reds για τη σεζόν 2023/24. Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Mohamed Salah, ο Virgil van Dijk και τυχόν καλοκαιρινές μετεγγραφές, θα φορέσουν μια «επανεφεύρεση» μιας κλασικής εντός έδρας εμφάνιση της Liverpool από την εποχή του εμβληματικού προπονητή Bill Shankly για τις αναμετρήσεις τους στο Anfield..

Ο λογαριασμός mdsport5 δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με τη φανέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η νέα φανέλα της ομάδας του Jurgen Klopp στα ταξίδια της στην Premier League και την Ευρώπη.

Περιλαμβάνει τους μακροχρόνιους χορηγούς της Liverpool Standard Chartered στην παραδοσιακή τους θέση στη φανέλα, καθώς και τον χορηγό του μανικιού Expedia, με πράσινα και λευκά φλας διαγώνια μεταξύ τους και μαύρο γιακά.

Το μοτίβο της εμφάνισης ακολουθεί ένα παρόμοιο που χρησιμοποίησε η New Balance κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017/18, το οποίο είχε τα πράσινα μπαλώματα στη δεξιά πλευρά καλύπτοντας το σήμα, αλλά και από το σχέδιο της Adidas την χρονιά 1995/96. Αντίθετα, η φημολογούμενη λωρίδα για την επόμενη σεζόν έχει λευκό χρώμα πάνω από το σήμα της Liverpool. Η φανέλα έχει παρόμοιο σχέδιο με αυτό της αγωνιστικής έκδοσης της εντός έδρας εμφάνισης της Liverpool, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην ισοπαλία 1-1 με την Aston Villa στο προτελευταίο παιχνίδι της Premier League.

Η MD Sport Business, ο λογαριασμός που δημοσίευσε το βίντεο, έχει μια σειρά από βίντεο που δείχνουν τις φανέλες διαφόρων ομάδων που έχουν κυκλοφορήσει και τις επερχόμενες κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας μπλούζας των Reds που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Δεν είναι σαφές αν τα ενδύματα είναι αυθεντικά ή πώς ο χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέληξε να τα έχει στην κατοχή του, αλλά αν τα σχέδια αποδειχθούν αληθινά, θα έχουν διαρρεύσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Από αριστερά προς τα δεξιά: 1995/96, 2017/18, 2023/24
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com