Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόνο με ρήτρα επαναγοράς πωλείται ο Carvalho

Μόνο με ρήτρα επαναγοράς πωλείται ο Carvalho

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της Liverpool για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι ο Fabio Carvalho.

Ο νεαρός Πορτογάλος δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jürgen Klopp και με εξαίρεση το πρώτο δίμηνο της σεζόν που μας πέρασε, δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες, αγωνιζόμενος για ελάχιστα λεπτά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι δεδομένο πως η επόμενη σεζόν θα τον βρει σε διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη, με τη Liverpool να προτιμά να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, έχοντας μάλιστα απορρίψει ήδη μια επίσημη πρόταση που αφορούσε την πώληση του και όχι τον δανεισμό του.

Η RB Leipzig ήταν εκεί η που κατέθεσε πρώτη πρόταση αγοράς για τον μέσο, η οποία και δεν έγινε αποδεκτή από τους Reds, αφού δεν περιλάμβανε ρήτρα επαναγοράς.

Για να συμφωνήσει η Liverpool στην πώληση του το φετινό καλοκαίρι, θα πρέπει στο deal που θα συμφωνηθεί να συμπεριληφθεί και ρήτρα επαναγοράς, όπως έχει συμβεί και με παρόμοιες περιπτώσεις νεαρών παικτών στο πρόσφατο παρελθόν, όπως εκείνη του Rhian Brewster, ο οποίος είχε πωληθεί στη Sheffield United το 2020.

Ενδιαφέρον για τον Carvalho υπάρχει τόσο από ομάδες της Premier League, όπως η Burnley, όσο και από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Fabio Carvalho σκοράρει κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com