Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αινιγματική δημοσίευση του Fabio Carvalho στα social media

Αινιγματική δημοσίευση του Fabio Carvalho στα social media

Ο Fabio Carvalho έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για το μέλλον του μετά από αρκετά διφορούμενα σχόλια στο Instagram, εν μέσω εικασιών για μετακίνηση του το καλοκαιριού.

Ο Νο. 28 της Liverpool έπαιξε μόλις 21 φορές στην πρώτη του σεζόν και λιγότερο από 24 ώρες αγωνιστικά συνολικά, αφότου ολοκληρώθηκε η σεζόν. Το μέλλον του φαινόταν ήδη προορισμένο να είναι μακριά από το Anfield.

Μια «μεγάλη προσφορά χρημάτων» από έναν σύλλογο του Champions League – που λέγεται ότι είναι η RB Leipzig – αναφέρθηκε ότι απορρίφθηκε από τη Liverpool, με αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τον Σύλλογο και την προτίμηση του παίκτη σε δανεισμό ή μόνιμη μεταγραφή.

Αυτό λέγεται ότι συνέβη την Δευτέρα, όταν Carvalho έκανε μια αινιγματική δημοσίευση στο Instagram και στο τέλος, ήταν τα σχόλιά του στις απαντήσεις στην ανάρτησή του, που κέντρισαν την προσοχή. Το πρώτο σχόλιο έλεγε «επόμενο κορυφαίο μοντέλο», στο οποίο ο Carvalho απάντησε «ό,τι κάνω τώρα», ενώ το άλλο, από τον Anthony Elanga της Man United, είπε «Φρέσκο σπίτι…» και «σύντομα» ήταν η απάντηση.

Ενδιαφέρον και επίκαιρο από τον παίκτη, ο οποίος έχει πετάξει πίσω στη Λισαβόνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Θα μπορούσαν να είναι ακίνδυνα σχόλια, αλλά σε μια μέρα που το μέλλον του έπεφτε στο προσκήνιο, ίσως δεν χρειάζεται πάρα πολύ για να διαβάσει κανείς ανάμεσα στις γραμμές.

Το συγκεκριμένο σχόλιο που σχετίζεται με το μόντελινγκ είναι «το μόνο που κάνω τώρα» αντικατοπτρίζει ότι του δίνεται περισσότερος χρόνος για τη συνεργασία του συλλόγου με την Converse, παρά ο χρόνος στο γήπεδο. Ο νεαρός Πορτογάλος εμφανίστηκε για μόλις 637 λεπτά σε όλη την πρώτη του σεζόν.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν υπέγραψε στη Liverpool για να γίνει μοντέλο για διαφημιστικές εκστρατείες, αλλά στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει ότι ο χρόνος του στον σύλλογο του έχει διδάξει «την υπομονή και τη σημασία του να παίρνεις τις ευκαιρίες σου».

Απομένει να δούμε αν ο Carvalho θα βρει έναν σύλλογο που θα τον χρησιμοποιεί αγωνιστικά τακτικά. Το αν θα είναι δανεικός ή με μόνιμη μεταγραφή είναι θέμα χρόνου.

Αινιγματική δημοσίευση του Fabio Carvalho στα social media
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com