Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στη Liverpool ο Jorg Schmadtke

Επίσημα στη Liverpool ο Jorg Schmadtke

Η Liverpool το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Jorg Schmadtke για την θέση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Julian Ward, ο οποίος αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο 59χρονος, του οποίου τελευταία δουλειά στη Γερμανία ήταν η Wolfsburg, θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα από την 1η Ιουνίου, έχοντας υπογράψει ένα συμβόλαιο βραχυπρόθεσμης διάρκειας με τους Reds, μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η δουλειά του και η αναζήτηση παικτών θα επικεντρωθεί κυρίως στην αγορά της Bundesliga, από την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές, όπως οι Bobby Firmino, Joel Matip και Ibrahima Konate.

Οι Reds στο διάστημα δουλειάς του Γερμανού, θα συνεχίσουν την αναζήτηση τους για τον επόμενο τους αθλητικό διευθυντή.

Ο Mike Gordon είχε να πει για την έλευση του Schmadtke:

“ Πρώτον, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Jorg στο Liverpool, γνωρίζοντας ότι θα φέρει πλούτο γνώσεων και εμπειριών σε έναν ρόλο στον οποίο τέτοιες ιδιότητες μπορούν να είναι ωφέλιμες για αυτόν και για εμάς. ”

“ Ο Jorg θα συνεργαστεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα μας καθώς συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη στον Jürgen Klopp, σύμφωνα με τη συνεχή προσπάθειά μας να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να αναπτύσσουμε τον σύλλογο σε όλους τους τομείς. ”

“ Ταυτόχρονα που καλωσορίζουμε τον Jorg, πρέπει επίσης να αποχαιρετήσουμε θερμά τον Julian Ward, ο οποίος μας υπηρέτησε με αστείρευτη επιμέλεια, σθένος και ενέργεια σε διάφορους ρόλους, με τον πιο πρόσφατο να είναι του αθλητικός διευθυντή. ”

“ Ευχόμαστε στον Julian και τη νεαρή οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την Liverpool τα τελευταία 11 χρόνια. ”

Ο Jorg Schmadtke αναλαμβάνει καθήκοντα στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com