Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι σε μια κακή σεζόν»

Klopp: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι σε μια κακή σεζόν»

Για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας με σκορ 4-4 στην έδρα της Southampton μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως ήταν ένα τρελό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε μια όμως κακή σεζόν για τους Reds.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είπε:

“ Υπήρχαν στιγμές στη σεζόν που νόμιζες ότι η σεζόν θα διαρκούσε τέσσερα χρόνια. Δόξα τω Θεώ [για] τα τελευταία 10 ή 12 παιχνίδια. Δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό δεν χάσαμε για… 11 παιχνίδια, οπότε αυτό βοήθησε, μας έδωσε πραγματική ώθηση, μας έδωσε προοπτική και μας έδωσε μια βάση για αυτό που πρέπει να κάνουμε. Το ότι δεν έγινε η καλύτερη σεζόν, βλέπουμε ότι, το γνωρίζουμε, είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το γεγονός ότι δεν μπήκαμε στην πρώτη τετράδα, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παραδεχτείς ότι υπάρχουν τέσσερις ομάδες που ήταν καλύτερες από εμάς. Αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Κάναμε μια κακή σεζόν και ήρθαμε πέμπτοι, και αυτό είναι ένα μήνυμα. Φανταστείτε ότι είμαστε περισσότερο ο κανονικός εαυτός μας, που σίγουρα θα είμαστε ξανά την επόμενη σεζόν, μετά θα είμαστε και πάλι διεκδικητές. Τα τελευταία 10, 11 παιχνίδια μας βοήθησαν να το συνειδητοποιήσουμε ξανά γιατί πριν από τότε από άποψη συνέπειας [ήταν] μια σεζόν πολύ δυσνόητη. Καταλάβαμε πώς ήρθαμε στην κατάσταση, αλλά ήταν τόσες πολλές στιγμές που νομίζαμε ότι είχαμε τακτοποιήσει τα πράγματα. Αυτό ήταν το πρόβλημα και τέλος. Τελείωσε και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. ”

Για τον αγώνα με τους Saints:

“ Τρελό παιχνίδι, λίγο πολύ τρελό για τα γούστα μου για να είμαι ειλικρινής. Η αρχή ήταν πολύ καλή, το τέλος ήταν εξαιρετικό, στη μέση το ματς δεν ήταν αρκετά καλό, είναι τόσο εύκολο να το εξηγήσεις. ”

“ Οι παίκτες της Southampton ήθελαν να απολαύσουν την τελευταία τους ευκαιρία στην Premier League και τους αφήσαμε, κάνοντας ανόητα πράγματα όπως πάσες σε λάθος στιγμή. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, που τα προκαλέσαμε μόνοι μας. ”

“ Το να είμαστε με 4-2 πίσω και να επιστρέφουμε όπως κάναμε, μου άρεσε πολύ. Την περασμένη αγωνιστική, πολλοί άνθρωποι μπορεί να πίστευαν ότι αυτό όλο για εμάς φέτος. Αλλά τα αγόρια ήταν πραγματικά μέσα στο ματς. 4-4, οκτώ γκολ, για τον κόσμο ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Εγώ δεν το απόλαυσα και τόσο. ”

“ Όταν αρχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο, τότε είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για την ομάδα μας τις επόμενες έξι εβδομάδες, τότε δεν θα τον ακούσω. ”

“ Χρειαζόμασταν περισσότερο πλάτος – δεν το είχαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο – δεν είχαμε επιλογές. ” Είπε ο Klopp.

Τι έμαθε από τη φετινή σεζόν:

“ Δεν υπάρχουν πολλά να μάθεις. Αλλά αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ότι πιστεύω ότι σε πολλούς συλλόγους, όταν οι προσδοκίες είναι τόσο υψηλές όσο ο σύλλογός μας – δικαίως – όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πολύ γρήγορα [αρχίζει] με το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον, πράγματα όπως αυτό, αυτό δεν συνέβη εδώ. ”

“ Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επίσης, είπα μερικές φορές όσο καλύτερα συμπεριφέρεσαι σε μια κρίση τόσο καλύτερα βγαίνεις από αυτήν. Πραγματικά νομίζω ότι αυτό ίσχυε για εμάς. Πραγματικά, δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. ”

“ Προφανώς για έναν σύλλογο σαν εμάς είναι τεράστιο να μην προκριθεί στο Champions League, πρέπει να πω, αλλά τα επόμενα χρόνια μπορείτε να δείτε πόσες ομάδες παίζουν για αυτό τώρα και έχουν πιθανώς το δικαίωμα να θέλουν να είναι σε αυτό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει ακόμα να το κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε με ό,τι έχουμε. Αν βελτιωθούμε, ξαφνικά θα γίνουμε ξανά μια ομάδα που κανείς δεν θέλει πραγματικά να αντιμετωπίσει, οπότε αυτό πρέπει να γίνουμε ξανά. ”

Αν χρειάζεται ένα break:

“ Οχι, καθόλου. Ειλικρινά, είμαι εντελώς καλά. Αν με ρωτούσατε πριν από 11 παιχνίδια αν θέλω να κάνω ένα διάλειμμα, μάλλον θα το είχα σκεφτεί, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά είμαι απολύτως καλά… Δεν θέλω ρεπό. Δεν έχω προπόνηση [ή] τέτοια πράγματα. Μια πραγματικά πολυάσχολη περίοδος ελπίζουμε να ξεκινήσει τώρα και σε διαφορετικό τομέα. Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που το κάνω και θα βρω χρόνο να ανανεωθώ και μετά θα ξεκινήσουμε ξανά τον Ιούλιο. ”

“ Το πρώτο γκρουπ θα έρθει στις 8 Ιουλίου και το δεύτερο στις 11. Θα είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τότε. ”

Για την επόμενη σεζόν πρόσθεσε: 

“ Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σεζόν για την επόμενη χρονιά. Θα υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι πρέπει να πάμε καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι συντετριμμένος για αυτή τη σεζόν – το καταλαβαίνουμε ”

“ Υπάρχουν ακόμα δυνατότητες σε αυτό το ρόστερ. ”

Ο Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com