Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Θέλαμε τη νίκη και σχεδόν την πήραμε»

Jota: «Θέλαμε τη νίκη και σχεδόν την πήραμε»

Με δύο γκολ έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Diogo Jota, αφού σημείωσε το πρώτο και το τελευταίο από τα συνολικά οχτώ που επιτεύχθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα της Liverpool με την Southampton για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό για τους Reds και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 4-4, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μετά τον αγώνα είχε να πει τα εξής στην κάμερα του BBC:

“ Πιστεύω ότι όταν έχουμε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην έχουν τίποτα να χάσουν, μπορείτε να περιμένετε μερικά γκολ. Οκτώ γκολ σήμερα, προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε αλλά το ήθελαν και εκείνοι επίσης. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. ”

“ Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, αλλά είναι ποδόσφαιρο. ”

“ Νομίζω ότι ο τρόπος που πήγαμε στο παιχνίδι και κάναμε το 2-0 στην αρχή, μπορεί να είχε λανθασμένη αίσθηση. Ανταποκρίθηκαν επίσης στην πρόκληση και επέστρεψαν. Έπρεπε να επιστρέψουμε επίσης. ”

“ Πήγαμε να πάρουμε το παιχνίδι και σχεδόν το καταφέραμε. Νομίζω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση για τους οπαδούς. Νομίζω ότι η πορεία που είχαμε είναι πολύ καλή και υπάρχουν πολλά θετικά που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην επόμενη σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν. ”

Η Liverpool έκλεισε με ισοπαλία τη σεζόν της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com