Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για τον Fabio Carvalho η «νεοφώτιστη» Burnley

Ενδιαφέρεται για τον Fabio Carvalho η «νεοφώτιστη» Burnley

Ο Fabio Carvalho φέρεται να είναι στόχος της Burnley αυτό το καλοκαίρι, με τους νικητές της Championship να φέρονται να εξετάζουν μόνιμες και δανεικές συμφωνίες.

Ο Jurgen Klopp αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από τη Southampton ότι, υπάρχει «πιθανότητα» ο 20χρονος να δοθεί δανεικός την επόμενη σεζόν και έκτοτε το Turf Moor έχει αναδειχθεί ως πιθανός προορισμός.

Το αφεντικό της Liverpool επέμεινε επίσης ότι «κανένας παίκτης δεν τον έχει εντυπωσιάσει» περισσότερο από τον Carvalho αυτή τη σεζόν, επαινώντας την «ηθική της δουλειάς» και τη στάση του στην προπόνηση.

Η ομάδα του Vincent Kompany θα μπορούσε να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Carvalho, ο οποίος έχει παίξει μόλις οκτώ λεπτά ποδοσφαίρου στην Premier League από την αλλαγή του χρόνου. Το Football Insider ανέφερε ότι οι Clarets είναι «πρόθυμοι» να υπογράψουν τον νεαρό αυτό το καλοκαίρι και είναι «ανοιχτοί τόσο σε μόνιμες όσο και σε δανεικές επιλογές» στη μεταγραφική περίοδο.

Η Burnley λέγεται ότι αναζητά έναν ευέλικτο επιθετικό μέσο, ένα προφίλ στο οποίο θα ταίριαζε ο Πορτογάλος διεθνής κάτω των 21 ετών σε μια θέση που δεν συνδέεται συνήθως με τις ομάδες του Klopp.

Ο Carvalho ήρθε στους Reds από την προηγούμενη κάτοχο του πρωταθλήματος της Championship Fulham έναντι 7,7 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησε θετικά την καριέρα του στη Liverpool καταγράφοντας 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έκτοτε, όμως, η συμμετοχή του έχει μειωθεί, με αποτέλεσμα να υπήρχαν προτάσεις ότι ένας δανεισμός θα μπορούσε να ωφελήσει όλες τις πλευρές για το υπόλοιπο του 2023/24.

Ο Klopp επαίνεσε τον Carvalho όταν μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από το φινάλε της σεζόν στο Saint Mary’s, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να σταλεί για να πάρει λεπτά συμμετοχής και εμπειρία αλλού την επόμενη σεζόν.

«Νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάει ο Fabio δανεικός ή οτιδήποτε άλλο. Θα το δούμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Το θέμα είναι ότι αυτή δεν ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του Fabio σαφώς, σε μια πολύ νεαρή καριέρα, αλλά ίσως ήταν η πιο σημαντική του. Κανένας παίκτης δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από τον Fabio, αυτή είναι η αλήθεια».

Το βραχυπρόθεσμο μέλλον του μένει να φανεί, αλλά ο προπονητής εκτιμά σαφώς την αποφασιστικότητα του Carvalho στις προπονήσεις, παρά το γεγονός ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου στην «εφεδρεία». Ο Carvalho σίγουρα επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο μετά την καλοκαιρινές διακοπές, είτε στο Anfield είτε κάπου αλλού.

Ενδιαφέρεται για τον Fabio Carvalho η «νεοφώτιστη» Burnley
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com