Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Είμαι συντετριμμένος – σας απογοητεύσαμε»

Salah: «Είμαι συντετριμμένος – σας απογοητεύσαμε»

Συντετριμμένος τόνισε πως είναι ο Mo Salah, μετά την κατάληψη της πέμπτης θέσης της Premier League από τη Liverpool και την οριστικοποίηση της απουσίας της από το UEFA Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Reds, για πρώτη φορά επί ημερών, Mo Salah δεν θα αγωνιστούν στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τις Newcastle και Manchester United να παίρνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για τη φετινή αποτυχία μέσω των social media, αναφέροντας πως ως Liverpool η πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα πρέπει να θεωρείται το ελάχιστο που μπορεί να πετύχει η ομάδα.

Ο Mo συγκεκριμένα έγραψε στο ποστάρισμα του:

“ Είμαι εντελώς συντετριμμένος. Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για αυτό. Είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο Champions League της επόμενης χρονιάς και αποτύχαμε. Είμαστε η Liverpool και η πρόκριση στη διοργάνωση είναι το ελάχιστο. Λυπάμαι αλλά είναι πολύ νωρίς για μια αισιόδοξη ανάρτηση. Απογοητεύσαμε και εσάς και τους εαυτούς μας. ”

Ο Mo Salah πάλεψε για να βάλει στην τετράδα τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com