Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool επιστρέφει στο Europa League μετά το 2016

Η Liverpool επιστρέφει στο Europa League μετά το 2016

Στο UEFA Europa League θα αγωνιστεί η Liverpool τη νέα σεζόν 2023-24, για πρώτη φορά μετά από το 2015-16, όταν και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Manchester United δεν έχασε βαθμούς κόντρα στην Chelsea το βράδυ της Πέμπτης στο Old Trafford και εξασφάλισε την παρουσία της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους Reds παράλληλα να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι Reds στην τελευταία τους παρουσία στη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και παράλληλα πρώτη του Jürgen Klopp στο τιμόνι τους, είχαν φτάσει ως τον τελικό της Βασιλείας, χάνοντας όμως εν τέλει το τρόπαιο, αν και είχαν προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Daniel Sturridge στο πρώτο μέρος.

Η Liverpool του Klopp (πρώτο ματς ήταν το τρίτο των ομίλων) είχε τερματίσει πρώτη με 10 βαθμούς σε όμιλο με Rubin Kazan, Sion και Bordeaux.

Στη knockout φάση της διοργάνωσης, οι Reds απέκλεισαν κατά τη σειρά τις Augsburg, Manchester United, Borussia Dortmund και Villarreal, πριν αντιμετωπίσουν στην Ελβετία την Sevilla του Unai Emery.

Από εκείνο το ρόστερ, οι μοναδικοί που παραμένουν στην ομάδα είναι οι Jordan Henderson και Joe Gomez, αφού οι James Milner και Bobby Firmino αποχωρούν ως ελεύθεροι.

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο στις 22 Μαΐου 2024.

Στο Europa League θα αγωνιστεί η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com