Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις ανάγκες του αγγλικού παιχνιδιού ο Keita

Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις ανάγκες του αγγλικού παιχνιδιού ο Keita

Το προσωπικό της Liverpool πιστεύει ότι ο Naby Keita δεν προσαρμόστηκε ποτέ πλήρως στην ένταση και στην απαιτούμενη φυσική αντοχή αγγλικού παιχνιδιού.

Ο Keita πρόκειται να αποχωρήσει από τους Κόκκινους μετά από πέντε απογοητευτικά χρόνια αυτό το καλοκαίρι. Ο χρόνος του στον Σύλλογο συνέπεσε με μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο για τη Liverpool. Αλλά δυστυχώς. Ο ίδιος ο Naby θα μείνει πάντα στη μνήμη για την καθαρή του ανικανότητα να κρατήσει τον εαυτό του σε φόρμα.

Αναζητώντας τους λόγους για τους οποίους ο μέσος από την Γουινέα δεν μπήκε ποτέ πραγματικά στο Anfield, οι άνθρωποι της Athletic μίλησαν με το προσωπικό του συλλόγου για να μάθουν γιατί πιστεύουν ότι συνέβη αυτό.

Το βασικό στοιχείο είναι ότι, υπάρχει η αίσθηση μέσα στον σύλλογο πως ο Keita δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην αλλαγή της έντασης του παιχνιδιού, από την εποχή του στη Γερμανία. Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος φέρεται να δοκίμασε κάθε είδους τεχνικές αποκατάστασης, ο 28χρονος συνέχισε επίσης να χρειάζεται περισσότερο από το αναμενόμενο για να πάρει τη φυσική του κατάσταση μετά από αποτυχίες.

Μετά από αυτό, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει η αίσθηση ότι τόσες πολλές αποτυχίες έπληξαν την εμπιστοσύνη του Keita. Ως αποτέλεσμα, είπε ότι έχασε τη θέληση να πιέσει πραγματικά τον εαυτό του σωματικά.

Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου χρόνου του Keita στη Liverpool, υπήρχε η ελπίδα ότι θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Αν ανατρέξτε στην μνήμη σας σε αυτήν την εποχή πέρυσι, φάνηκε να υπάρχει μια πεποίθηση ότι ο διεθνής μέσος από την Γουινέα θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο.

Εκείνη την ώρα, φαινόταν ότι μπορεί να έπρεπε να το κάνει και αυτό. Έχοντας ανακάμψει από επίμονα προβλήματα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, το 2021/22 τον είδε να συμμετέχει 40 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα μόλις είκοσι οκτώ, υπήρχε η αίσθηση ότι ίσως ο Naby θα μπορούσε ακόμα να είναι καλός στο Anfield.

Ευτυχώς όμως, η Liverpool δεν δεσμεύτηκε σε νέα συμφωνία με τον Νο. 8 της. Φανταστείτε αν οι Reds είχαν ολοκληρώσει τις συζητήσεις, για να τον δουν να παίζει μόλις 13 φορές την χρονιά που τελειώνει αυτό το Σαββατοκύριακο! Με ένα μεγάλο μισθό στα χαρτιά τους, η υποσχεθείς ανακατασκευή της μεσαίας γραμμής μπορεί να έχει χτυπήσει ελαφρώς τα «κουφώματα».

Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν πάρει τη φυσική τους πορεία!

Θα είναι ίσως ενδιαφέρον για τους οπαδούς της Liverpool να παρακολουθούν τα επόμενα βήματα της καριέρας του Keita. Η Athletic αναφέρει ότι η επιστροφή στη Γερμανία φαίνεται πιο πιθανή γι ‘αυτόν και πιθανώς να έχει κάποιους μνηστήρες επιπέδου.

Εάν αυτοί οι μνηστήρες φέρουν τον Keita στην ομάδα τους, συνεχίσει να είναι τακτικά σε φόρμα και διαθέσιμος, θα υπάρξει απογοήτευση στο Merseyside. Αλλά θα τροφοδοτήσει επίσης τη θεωρία ότι ο Naby δεν κατάφερε ποτέ να αντιμετωπίσει αυτό που χρειαζόταν για να παίξει στην Αγγλία.

Δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις ανάγκες του αγγλικού παιχνιδιού ο Keita
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com