Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο αγωνιστικές στον Klopp από την FA

Δύο αγωνιστικές στον Klopp από την FA

Τιμωρία δύο αγωνιστικών, η δεύτερη με αναστολή, επιβλήθηκε στον Jürgen Klopp από την FA για την συμπεριφορά του στη νίκη με 4-3 επί της Tottenham τον περασμένο μήνα.

Ο Γερμανός τεχνικός θα απουσιάσει από τον πάγκο της ομάδας στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Aston Villa, ενώ θα λείψει και από δεύτερο αγώνα, αν κριθεί υπότροπος, μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24.

Ο προπονητής της ομάδας θα πληρώσει επίσης πρόστιμο, ύψους 75.000 λιρών.

Ο εντός έδρας αγώνα με τη Villa θα είναι ο δεύτερος φετινός που θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Anfield, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο 3-1 επί της Southampton τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Klopp πάντως θα μπορέσει να πατήσει το χορτάρι του Anfield, μετά το τελικό σφύριγμα του John Brooks, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη φετινή του υποστήριξη.

Ο Γερμανός μάλιστα απολογήθηκε στους Tierney και Brooks για τη συμπεριφορά του, μέσω επιστολής:

“ Θέλω να ξεκινήσω αυτήν την επιστολή με το πιο σημαντικό συναίσθημα που πρέπει να εκφράσω. Λυπάμαι. Λυπάμαι για την αντίδρασή μου εκείνη την στιγμή που έτρεξα προς τον τέταρτο διαιτητή, τον κ. Brooks και δέχτηκα πλήρως την παρατήρηση. ”

“ Το αποδέχτηκα τότε και δέχομαι τώρα ότι μια κίτρινη κάρτα ήταν σωστή. Επίσης, λυπάμαι για τον τόνο και το περιεχόμενο της συνέντευξής μου μετά τον αγώνα. Αν και δεν ήταν πρόθεσή μου, δέχομαι τώρα, φαίνεται ότι αμφισβήτησα την ακεραιότητα του Tierney. ”

“ Σε στοχασμό, οι λέξεις που χρησιμοποίησα ήταν ακατάλληλες. Και τα δύο αυτά περιστατικά οφείλονταν στο συναίσθημα. Ήμουν υπερβολικά συναισθηματικός σε ορισμένες από τις αποφάσεις που ελήφθησαν, κάτι που στη συνέχεια οδήγησε σε απογοήτευση και αίσθημα αδικίας. ”

“ Μεταφέρω αυτό το συναίσθημα στις υποχρεωτικές και ευαίσθητες στο χρόνο δεσμεύσεις του Τύπου μετά τον αγώνα. Σας ζητώ να δείτε τα σχόλια που έκανα στο ακόλουθο πλαίσιο. Είμαστε, ως Διευθυντές, συμβατικά υποχρεωμένοι να είμαστε διαθέσιμοι έγκαιρα. Αυτό δεν επιτρέπει εύκολα μια πιο μετρημένη προσέγγιση.

“ Επίσης, τα αγγλικά δεν είναι η κύρια γλώσσα μου και μερικές φορές αυτό που εννοώ να πω και πώς το λέω μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση. Προς αποφυγή αμφιβολιών, προσπαθούσα να εκφράσω πώς ένιωθα ενώ αντιμετώπιζα την απογοήτευση που ένιωθα γύρω από έναν αριθμό των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. ”

“ Επρόκειτο για συναισθήματα. Για να είμαι απολύτως σαφής, ξέρω ότι ο κ. Tierney, μαζί με όλους τους άλλους διαιτητές, κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καμία προκατειλημμένη προκατάληψη ή προκατάληψη. ”

Εκτός πάγκου με την Aston Villa, ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com