Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξι παίκτες της Liverpool λένε «αντίο» στο Anfield αυτό το Σάββατο

Έξι παίκτες της Liverpool λένε «αντίο» στο Anfield αυτό το Σάββατο

Η Liverpool θα αποχαιρετήσει πολλούς παίκτες αυτό το Σάββατο, καθώς οι Reds υποδέχονται την Aston Villa για την τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν στο Anfield.

Ο Roberto Firmino έλαβε ένα συγκινητικό αφιέρωμα από το traveling Kop κατά τη νίκη των Reds με 3-0 εκτός απέναντι στην Leister City το βράδυ της Δευτέρας, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στο Anfield το Σάββατο.

Ο James Milner, ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο Naby Keita και ο Adrian αναμένεται να φύγουν από τον σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι μετά τη λήξη του συμβολαίου τους, με τον δανεισμό του Arthur επίσης να λήγει έχοντας κάνει μόνο μία εμφάνιση στην ομάδα.

Μιλώντας μετά τη νίκη στο Leicester, ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι ελπίζει οι οπαδοί της Liverpool να δείξουν την εκτίμησή τους για όλα τα μέλη της ομάδας που αποχωρούν το απόγευμα του Σαββάτου.

«Είναι πιθανώς ένας αποχαιρετισμός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για μερικούς παίκτες», παραδέχτηκε το αφεντικό. «Γύρω από αυτό, θέλουμε να δείξουμε, πραγματικά, τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθουμε όχι μόνο για τον Firmino αλλά για όλους τους παίκτες που θα φύγουν το καλοκαίρι.»

«Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα με ένα δύσκολο παιχνίδι. Ενδιάμεσα ή γύρω ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε και τα δύο.»

Θα είναι ένα συγκινητικό απόγευμα για την τελευταία εντός έδρας αγωνιστική της σεζόν, αλλά οι Reds έχουν δουλειά να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο για να διατηρήσουν την πίεση στους παραπάνω. Η Liverpool βρίσκεται στην πέμπτη θέση με έναν βαθμό λιγότερο από τη Newcastle και τη Manchester Utd έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, με νίκες ακόμα που απαιτούνται για να αξιοποιηθούν τυχόν ολισθήσεις από εκείνες στις θέσεις του Champions League. Ο Κlopp δεν απέτυχε ποτέ να εξασφαλίσει ένα τερματισμό στην πρώτη τετράδα σε μια πλήρη σεζόν στον σύλλογο, αφού τελείωσε την πρώτη του εκστρατεία στην όγδοη θέση μετά την ένταξη τον Οκτώβριο.

Μένει να δούμε πώς ο ίδιος ο σύλλογος θα τιμήσει τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν, αλλά στο παρελθόν, όπως οι Divock Origi και Gini Wijnaldum, έχουν δοθεί δώρα στον αγωνιστικό χώρο και έχουν δημιουργηθεί «τιμητικές φρουρές» από τους συμπαίκτες τους.

Το αν και οι έξι παίκτες θα λάβουν την ίδια μεταχείριση δεν είναι επί του παρόντος ασαφές, αλλά ιδιαίτερα ο Firmino και ο Milner είναι πιθανό να τύχουν θερμής υποδοχής για μια τελευταία φορά από τους Κόκκινους οπαδούς. Ο manager των Reds ελπίζει ότι υπάρχει χώρος και για συναίσθημα, αλλά και για την εξασφάλιση τριών βαθμών, όταν η ομάδα του Emery έρθει να επισκεφθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έξι παίκτες της Liverpool λένε «αντίο» στο Anfield αυτό το Σάββατο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com