Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emery: «Να είμαστε αποτελεσματικοί στο Anfield»

Emery: «Να είμαστε αποτελεσματικοί στο Anfield»

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας του με τη Liverpool στο Anfield μίλησε ο τεχνικός της Aston Villa, Unai Emery, αναφέροντας πως ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τους Reds και τονίζοντας ότι το σύνολο του θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό στις ευκαιρίες του.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Boxing Day του 2022, οι Reds είχαν φύγει με διπλό, με σκορ 1-3 από το Villa Park, χάρη στα τέρματα των Virgil van Dijk, Mo Salah και Stefan Bajcetic.

Ο έμπειρος Ισπανός είχε να πει για τον αγώνα:

“ Όταν έχεις την μπάλα, θα σε πιέσουν δυνατά για 90 λεπτά. Όταν έχουν την μπάλα, είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσεις την μπάλα και να τους πιέσεις. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, έχουν πολύ καλή δομή και έχουν δυνατούς παίκτες σε κάθε θέση. ”

“ Έχουν πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες και έναν καλό πάγκο για να χρησιμοποιήσουν στο δεύτερο ημίχρονο, και έχουν επίσης έναν πολύ καλό προπονητή, με τον Klopp. Ο κόσμος εκεί τους υποστηρίζει πολύ, αυτό θα αντιμετωπίσουμε. ”

“ Θέλω να παίξω εναντίον τους, να προετοιμάσω τον αγώνα και να επικεντρωθούμε στις στιγμές μας. Θέλουμε να είμαστε πιο επιτυχημένοι από αυτούς σε 90 λεπτά – αυτή είναι η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί. ” Είπε ο Emery.

Να συνεχίσει με νίκη θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com