Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri και Benteke στο top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων του MLS

Shaqiri και Benteke στο top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων του MLS

Δύο πρώην παίκτες της Liverpool, οι Xherdan Shaqiri & Christian Benteke συγκαταλέγονται στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του MLS, με τον Ελβετό να κατέχει την πρώτη θέση.

Οι ΗΠΑ θεωρούνται συχνά ως ένα μέρος όπου μπορούν να πάνε οι ποδοσφαιριστές στο τέλος της καριέρας τους όταν δεν είναι ικανοί για τα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης που χρειάζονται για να παίξουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ένας κύριος λόγος για τη διασημότητα του πρωταθλήματος αυτού, είναι κυρίως ο οικονομικός με καλά συμβόλαια ως το τέλος της καριέρας των παικτών.

Ο Shaqiri είναι ένας άνθρωπος που επωφελείται απο αυτο εφοσον έχει ονομαστεί ως ο κορυφαίος της MLS. Παίζοντας για τους Chicago Fire, κερδίζει εγγυημένο μισθό που ισοδυναμεί με περίπου 126.000 £ την εβδομάδα.

Ενώ ο Lorenzo Insigne λαμβάνει στην πραγματικότητα υψηλότερο βασικό μισθό για το Τoronto, ο Shaqiri βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κερδών καθώς αμείβεται με μεγαλύτερο μισθό μαζι με τα Bonus

Την ίδια ώρα, ο Christian Benteke τα πάει καλά και για τον εαυτό του. Στην DC United, κερδίζει 68.000 £ την εβδομάδα, καθιστώντας τον τον ένατο με τα περισσότερα κέρδη στο πρωτάθλημα.

Αν και τα χρήματα που εμπλέκονται είναι απίστευτα, δεν είναι τόσο πολλά όσο αυτά που έπαιρναν στη Liverpool, με τον Shaqiri και τον Benteke να κερδίζουν 80.000 £ και 140.000 £ την εβδομάδα, αντίστοιχα, ενώ ήταν στο Merseyside. Οι μισθοί δεν συσχετίζονται πάντα με τις επιδόσεις στο γήπεδο.

Την περασμένη σεζόν, το Sikago του Shaqiri τερμάτισε 12ο στην Ανατολική Περιφέρεια 14 ομάδων και πρόκειται να καταλήξει σε παρόμοια θέση και αυτή την σεζόν. Για την DC United, ο Benteke δεν τα πήγε πολύ καλύτερα – η ομάδα του τερμάτισε την τελευταία σεζόν στην τελευταία θέση.

Ο Shaqiri και ο Benteke πρόκειται να συναντηθούν τον Σεπτέμβριο, όταν οι ομάδες τους θα παίξουν μεταξύ τους στην Ανατολική Περιφέρεια του MLS.

Shaqiri και Benteke στο top 10 των πιο ακριβοπληρωμενων του MLS
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com