Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Δεν το έχω σκεφτεί πολύ το να φύγω από την Liverpool»

Τσιμίκας: «Δεν το έχω σκεφτεί πολύ το να φύγω από την Liverpool»

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κατευνάσει τις όποιες ανησυχίες για ενδεχόμενη αποχώρηση από το Anfield, επιμένοντας ότι τέτοιες σκέψεις δεν έχουν μπει στο μυαλό του.

Καθώς ο 27χρονος είναι εφεδρικός του Andy Robertson από την ώρα της άφιξή του στο Merseyside πριν από τρία χρόνια, υπάρχουν αναφορές τους τελευταίους μήνες ότι οι Reds μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι, εάν προσφερθεί η σωστή τιμή (David Lynch στο Born και Red, μέσω του CaughtOffside).

Ωστόσο, ο Έλληνας αριστερός μπακ επιμένει ότι δεν αποχωρεί, μιλώντας με θετικά λόγια για τη μεταχείριση που έχει στον σύλλογο από την ένταξή του το 2020.

Ο Τσιμίκας δήλωσε πρόσφατα: «Για να πω την αλήθεια, δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου στα χρώματα άλλης ομάδας, ειδικά στην Αγγλία. Προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος και να δίνω τα πάντα για την ομάδα στην οποία παίζω. Η Liverpool είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που με μεγάλωσε. Από τους υπαλλήλους του κλαμπ μέχρι τους σεφ, μπορείτε να πείτε ότι όλοι αντιμετωπίζονται ισότιμα και ότι σας βλέπουν ως άνθρωπο εδώ.

Από την αρχή με αγκάλιασαν σφιχτά, με αγάπησαν και μου έδειξαν το δρόμο. Όλα όσα επιθυμώ είναι εδώ. Δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη ατμόσφαιρα σε μια ομάδα. Οπότε δεν το έχω σκεφτεί πολύ το να φύγω.»

Είναι κατανοητό ότι ο Τσιμίκας δεν μπορεί να είναι ενθουσιασμένος με την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού στη Liverpool, έχοντας κάνει μόνο 17 συμμετοχές στην Premier League σε σχεδόν τρία χρόνια (WhoScored). Αντί να παραπονιέται ότι είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Robertson, ο 27χρονος έχει «αγκαλιάσει» το χρόνο του στο Merseyside.

Επιπλέον, παρά τις σποραδικές συμμετοχές, ο αμυντικός έχει κάνει κάποιες σημαντικές συνεισφορές για τους Reds, κυρίως σκοράροντας το καθοριστικό πέναλτι στην τελική διαδικασία του Κυπέλλου Αγγλίας του 2022, αλλά και δύο ασίστ στην ισοπαλία 3-3 εναντίον της Benfica στο τέταρτο παιχνίδι του Champions League.

Όπως αποδεικνύεται από την εξαιρετική αλληλεπίδρασή του με τον Cody Gakpo, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ημέρας μέσων ενημέρωσης του συλλόγου, παραμένει ένα εξαιρετικά δημοφιλές μέλος της ομάδας της Liverpool

Ο Τσιμίκας έχει ακόμα δύο χρόνια από το τρέχον συμβόλαιό του, στο τέλος του οποίου θα είναι 29, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα για λίγο ακόμα. Φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο του εδώ και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο.

Τσιμίκας: «Δεν το έχω σκεφτεί πολύ το να φύγω από την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com