Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Darwin Nunez

Τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Darwin Nunez

Ο Darwin Nunez θα εξεταστεί πριν από το παιχνίδι της Liverpool με την Aston Villa λόγω ενός νέου προβλήματος τραυματισμού.

Ο Nunez έχασε τη νίκη της Liverpool με 3-0 επί της Leicester City το βράδυ της Δευτέρας λόγω τραυματισμού στο πόδι. Η νίκη των Κόκκινων τους επέτρεψε να μειώσουν τη διαφορά από τη Manchester United και τη Newcastle United σε μόλις έναν βαθμό.

Η Newcastle και η Manchester United έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Jurgen Klopp, οπότε η κούρσα για την πρώτη τετράδα μπορεί να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Ο Nunez αποχώρησε από το παιχνίδι στο King Power Stadium την τελευταία στιγμή, αλλά ο Klopp ελπίζει να τον έχει πίσω αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Μετά την προπόνηση της Κυριακής, προπονηθήκαμε και φαινόταν εντάξει, αλλά μετά είπε ότι αισθάνεται κάτι στο πόδι του, στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του», δήλωσε ο Klopp.

«Δεδομένου ότι βρισκόμασταν δύο ώρες και 45 λεπτά μακριά από το Liverpool, έπρεπε στη συνέχεια να κάνουμε μια επιλογή για την ομάδα, την οποία και κάναμε, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του. Παρά το γεγονός ότι ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, δεν ήταν διαθέσιμος.»

Στη συνέχεια, η ερώτηση για το αν ο Nunez μπορεί να χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Villa και της Southampton. «Όχι, δεν το νομίζω», συνέχισε ο προπονητής της Liverpool. «Η διάγνωση δεν έδειχνε κάτι τέτοιο, αλλά μετά την προπόνηση το ένιωσε περισσότερο απ’ ό,τι πριν και έτσι έπρεπε να το αξιολογήσουμε πιο λεπτομερώς».

Η Liverpool ίσως μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Newcastle αφού οι Καρακάξες θα ξαναπαίξουν την Πέμπτη. οι «Magpies» υποδέχονται την Brighton, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη. Ωστόσο, αν οι «Magpies» χάσουν από τους «Seagulls «, η Liverpool έχει πιθανότητες να τους περάσει στη βαθμολογία.

Τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Darwin Nunez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com