Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεωτικές στιγμές για τον Firmino στο King Power Stadium

Αποθεωτικές στιγμές για τον Firmino στο King Power Stadium

Ο Roberto Firmino εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ταξιδιώτες οπαδούς της Liverpool που του τραγούδησαν το γνωστό «Si senior» σε μεγάλο μέρος της νίκης της Δευτέρας επί της Leicester City, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως «απίστευτη».

Ο Firmino δεν έχει αγωνιστεί για τους Reds από τότε που μπήκε ως αλλαγή στο 6-1 επί της Leeds United τον περασμένο μήνα, λόγω μυϊκού τραυματισμού και ως εκ τούτου δεν ήταν διαθέσιμος για επιλογή για το ταξίδι στο King Power Stadium. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους ταξιδιώτες του Kop να γιορτάσουν την οκταετή καριέρα του Βραζιλιάνου στο Merseyside γεμάτη τρόπαια, ενόψει της επικείμενης αποχώρησής του.

Οι περίπου 3.000 οπαδοί της Liverpool που ήταν στριμωγμένοι στο εκτός έδρας τμήμα του King Power Stadium, έκαναν τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα στον Firmino για μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου και ο Βραζιλιάνος φωτογραφήθηκε αργότερα με ένα λαμπερό χαμόγελο μαζί με τον Darwin Nunez στις κερκίδες, καθώς το «Si Senor» αντηχούσε στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 31χρονος μπήκε στο Instagram και ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποδοχή που του επιφύλαξαν κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0, γράφοντας στους 14,5 εκατομμύρια ακολούθους του:

«Τι σπουδαία νίκη απόψε. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Θεό για την απίστευτη στοργή και αγάπη σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους Reds. #YNWA.»

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο προπονητής Jurgen Klopp επιβεβαίωσε ότι ο Firmino θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο προπονητικό κέντρο AXA την Τρίτη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Liverpool απολαμβάνουν ένα ρεπό μετά τα γκολ των Curtis Jones (2) και Trent Alexander-Arnold που σφράγισαν τους ζωτικούς τρεις βαθμούς απέναντι στη Leicester City.

Η νίκη απέναντι στις Foxes εξασφαλίζει ότι οι Reds μπαίνουν στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν με την πρόκριση στο Champions League να είναι ακόμα στο στόχαστρο τους μετά από επτά συνεχόμενες νίκες, καθώς προσπαθούν να ξεπεράσουν είτε τη Newcastle Utd είτε τη Manchester Utd στην πρώτη τετράδα.

Η τελευταία εμφάνιση του Firmino για τον σύλλογο θα γίνει στις 28 Μαΐου, όταν η Liverpool θα ταξιδέψει στο Southampton για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Premier League. Αναμένεται να είναι έτοιμος για την επίσκεψη της Aston Villa στο Anfield αυτό το Σάββατο, που θα είναι η τελευταία του εμφάνιση μπροστά στην έδρα των Reds.

Αποθεωτικές στιγμές για τον Firmino στο King Power Stadium
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com