Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολλοί οι «μνηστήρες» για Moises Caicedo με το τέλος της φετινής χρονιάς

Πολλοί οι «μνηστήρες» για Moises Caicedo με το τέλος της φετινής χρονιάς

Ο ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Brighton Moises Caicedo, παραδέχτηκε ότι η Arsenal είναι μια «μεγάλη ομάδα», αλλά τόνισε ότι «πολλοί σύλλογοι» κυνηγούν την υπογραφή του άσσου από τον Ισημερινό.

Αφού οι Gunners έκαναν αρκετές προσφορές για τον παίκτη τον Ιανουάριο, ο Caicedo μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιβάλει μια μετακίνηση. Ωστόσο, τελικά κατέληξε να παραμείνει στους Seagulls και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στον ορίζοντα, οι εικασίες έχουν αυξηθεί και πάλι σχετικά με το μέλλον του 21χρονου και ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε να αναβιώσει μια μετακίνηση στα Emirates, ο εκπρόσωπός του Manuel Sierra απάντησε:

«Η Arsenal είναι μια σπουδαία ομάδα για όλους- ας δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Moises. Ο Moises έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο. Διανύει μια απίστευτη σεζόν, οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Τώρα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όλες οι προτάσεις για αξιολόγηση, θα αναβληθούν για το καλοκαίρι.
Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι τόσο νέοι και ταλαντούχοι μέσοι σε όλη την Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορεί πραγματικά να βελτιωθεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ομάδα καθώς είναι έτοιμος για όλα. Το όνειρό του είναι να παίξει στο Champions League και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο ποδόσφαιρο».

Η Brighton φέρεται να απαιτεί τουλάχιστον 70 εκατ. λίρες για τον Caicedo και με την Arsenal να έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του αρχηγού της West Ham Declan Rice, φαίνεται ότι η επιδίωξή της για τον διεθνή παίκτη από το Εκουαδόρ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Chelsea, η Liverpool και η Manchester United έχουν επίσης πιστωθεί με ενδιαφέρον για τον μέσο, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει μια σκληρή μάχη για τις υπηρεσίες του τις επόμενες εβδομάδες.

Πολλοί οι «μνηστήρες» για Moises Caicedo με το τέλος της φετινής χρονιάς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com