Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mo Salah για «διάδοχο» του Jordan Henderson «ψηφίζει» ο Sadio Mane

Mo Salah για «διάδοχο» του Jordan Henderson «ψηφίζει» ο Sadio Mane

Ο πρώην επιθετικός των Reds Sadio Mane, θέλει να δει έναν από τους καλύτερους φίλους του, τον Mo Salah να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Με τα πρόσφατα δημοσιεύματα να δείχνουν ότι, ο Jordan Henderson είναι ένας από τους παίκτες που κινδυνεύουν περισσότερο να μείνουν σύντομα εκτός ομάδας, με την επικείμενη άφιξη νέων μετεγγραφών το προσεχές καλοκαίρι, ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που θα προκύψουν είναι σχετικά με την αρχηγία στο γήπεδο και ποιος θα μπορούσε να την φέρει, με μια επιλεγμένη λίστα από νυν παίκτες που έχουν αρκετά προσόντα για να τους ανατεθεί αυτή η τεράστια ευθύνη.

Το φυσιολογικότερο και δικαιότερο θα ήταν το περιβραχιόνιο του αρχηγού να φορέσει ένας παίχτης με τεράστια εμπειρία στο θεσμό, όντας οι Alisson Becker, Virgil van Dijk και Mohamed Salah οι καταλληλότεροι παίκτες για να πάρουν τη θέση που ανήκει σήμερα στον Hendo, διότι όπως και ο 32χρονος Βρετανός μέσος, οι προαναφερθέντες έχουν ήδη μια τεράστια εμπειρία στο Merseyside που θα πιστοποιούσε τη θέση τους.

Ένας από τους παίκτες που ίσως επηρεάζουν περισσότερο την απόφαση σχετικά με την αρχηγία της ομάδας δεν βρίσκεται πλέον στο Anfield, ο Sadio Mane θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην συμπαίκτη, φίλο και τότε επιθετικό του παρτενέρ, Mohamed Salah. Με αυτόν τον παίκτη (Salah) βρήκε την καλύτερη εκδοχή του, που τον έκανε σημείο αναφοράς όχι μόνο της ομάδας αλλά ολόκληρης της Premier League. Ο Αιγύπτιος έγινε για τον Σενεγαλέζο, εκείνος ο παίκτης που κάνει τους συμπαίκτες του να διαπρέπουν.

Με ψήφο εμπιστοσύνης σε πρόσφατες δηλώσεις από έναν πολυαγαπημένο επιθετικό των Reds με τη μορφή του Mane, καθώς και ένα ρεκόρ ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Liverpool, ο Mo Salah θα μπορούσε να κληρονομήσει τη θέση του Jordan Henderson, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το χρόνο του στο Merseyside, η ηλικία και οι αλλαγές στη μεσαία γραμμή το καλοκαίρι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση του με την ομάδα που εξακολουθεί να τον βλέπει ως ηγέτη της.

Mo Salah για «διάδοχο» του Jordan Henderson «ψηφίζει» ο Sadio Mane
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com