Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carvalho: «Δεν ένιωθα ότι ήταν η σωστή στιγμή να υπογράψω στους Reds»

Carvalho: «Δεν ένιωθα ότι ήταν η σωστή στιγμή να υπογράψω στους Reds»

Πριν ενταχθεί στη Liverpool το καλοκαίρι του 2022, ο Fabio Carvalho βρισκόταν στο κατώφλι της υπογραφής στη χειμερινή περίοδο και τώρα εξήγησε γιατί αυτό δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

Την ημέρα λήξης της χειμερινής περιόδου του 2022, η συμφωνία μεταξύ των Reds και της Fulham αναφέρθηκε ότι δεν προχώρησε αφού τα συμβόλαια δεν υποβλήθηκαν έγκαιρα.

Η συμφωνία θα έβλεπε τη Liverpool να υπογράφει τον Carvalho και να τον άφηνε ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν του Πρωταθλήματος στην Fulham, που θεωρείται ως μια κατάσταση θετική για όλες τις πλευρές. Έγινε η συμφωνία και έγιναν οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο Carvalho εξήγησε τώρα ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο η μεταγραφή έγινε το καλοκαίρι.

Ο επιθετικός μέσος εξηγεί ότι γνώριζε για το ενδιαφέρον της Liverpool περισσότερο από ένα μήνα πριν από το «παράθυρο» του Ιανουαρίου, «αλλά δεν ήταν μέχρι την τελευταία εβδομάδα του παραθύρου όπου τα πράγματα άρχισαν να γίνονται σοβαρά».
«Ήταν κυριολεκτικά μόνο την ημέρα της προθεσμίας όταν πήγα να κάνω τα ιατρικά».

Ωστόσο, ο 21χρονος τώρα λέει ότι η μετακίνηση δεν έγινε για διαφορετικό λόγο: «Εκείνη τη στιγμή, απλά δεν ένιωθα ότι ήταν σωστό. Ένιωσα ότι ήταν λίγο βιαστικό, οπότε είπα ότι δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν ένιωθα ότι ήταν σωστό. Συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή, συνεχίσαμε να έχουμε συζητήσεις, γιατί προφανώς, ήθελα να εν ταχθώ στη Liverpool. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο! Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα καλά που το έκανα εκεί και προτίμησα να γίνει αργότερα.

Τα εύσημα φυσικά στη Liverpool, διότι κατάλαβαν από πού ερχόμουν και ήταν τόσο καλοί στη διαχείριση. Απλώς κρατήσαμε επαφή και το καταφέραμε το καλοκαίρι.

Δεν είχε νόημα να το βιαστώ, αν ήταν εξακολουθώ να είμαι στη Fulham. Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι θα τελείωνα τη σεζόν δυνατά και ψηλά, κάτι που έκανα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν».

Τελικά, ο Carvalho υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 σε μια συμφωνία αξίας 7,7 εκατομμυρίων λιρών και έκτοτε έχει εμφανιστεί μόλις 21 φορές υπό τον Jurgen Klopp.

Αλλά με τον Arne Slot να φτάνει το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα, λέγοντας: «Θα είναι μια νέα αρχή για μένα, καθώς και για άτομα όπως ο Tyler Morton επίσης. Πρέπει απλώς να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έρχονται. Να τις πιάσουμε πραγματικά και να τις κρατήσουμε και με τα δύο χέρια!».

Η σεζόν του 21χρονου έφτασε στο τέλος της αφού η Hull απέτυχε να περάσει στα play offs της Championship, που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στον Σύλλογο για την αρχή της προετοιμασίας.

Carvalho: «Δεν ένιωθα ότι ήταν η σωστή στιγμή να υπογράψω στους Reds»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com