Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ragnar Klavan: «Πάντα στο μυαλό μου η Liverpool»

Ragnar Klavan: «Πάντα στο μυαλό μου η Liverpool»

Δηλώσεις γύρω από το πέρασμα του στην Liverpool έκανε ο πρώην αμυντικός των Reds Ragnar Klavan, μετά την εμφάνιση-έκπληξη στη Eurovision.

Ο Ragnar Klavan έκανε μια εμφάνιση έκπληξη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Merseyside. Ο Εσθονός ήταν ο εκπρόσωπος της χώρας του καθώς αποκαλύφθηκαν οι ψήφοι των κριτών από τη χώρα που συνορεύει με τη Βαλτική Θάλασσα. Πολλοί Reds έχουν καλές αναμνήσεις από την εποχή του 37χρονου στο Anfield, καθώς ο κεντρικός αμυντικός έγινε αγαπητός παίχτης στην L4 για το ήθος και την μαχητικότητα του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναμφισβήτητα, η καλύτερη στιγμή του Klavan με την Κόκκινη φανέλα ήταν όταν σκόραρε στις καθυστερήσεις εναντίον της Burnley στο Turf Moor, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν και η μοναδική φορά που βρήκε δίχτυα κατά τη διάρκεια των 50 εμφανίσεών του με την famous Red shirt. Οι οπαδοί θυμούνται με συμπάθεια τον πρώην παίκτη της FC Augsburg σε συλλογές που τον δείχνουν να παρακολουθεί την μπάλα στο δικό του μισό.

Εξακολουθεί να είναι περήφανος για την εποχή του στους Reds και δήλωσε στην ECHO ότι δεν υπήρχαν αμφιβολίες για την ένταξή του στον σύλλογο το 2016, αφού έμαθε για το μεταγραφικό ενδιαφέρον. «Δεν πίστευα ότι θα γινόμουν παίκτης της Liverpool», παραδέχτηκε. «Νομίζω ότι όλα συνέβησαν επειδή πριν από τη Liverpool έπαιζα στην Bundesliga και ο Jurgen και το προπονητικό του επιτελείο με είχαν δει για μερικά χρόνια.»

«Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Liverpool και στη συνέχεια όταν έγινε η συμφωνία, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος και δεν υπήρχε καμία άλλη σκέψη στο μυαλό μου εκτός από τη Liverpool. Νομίζω ότι η πρώτη μου συνομιλία με τον Jurgen ήταν μέσω τηλεφώνου. Στην αρχή, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε φάρσα με το τηλεφώνημα. Έτσι σταμάτησε το τηλεφώνημα και έστειλε μια selfie και τότε τον πίστεψα!».

Ragnar Klavan: «Πάντα στο μυαλό μου η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com