Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε η Liverpool, είμαστε ελκυστικοί για πολλούς παίκτες»

Klopp: «Είμαστε η Liverpool, είμαστε ελκυστικοί για πολλούς παίκτες»

Ο Jurgen Klopp απάντησε στις ανησυχίες για το αν οι πιθανές προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, θα μπορούσαν να επηρεαστούν από την αποτυχία πρόκρισης στο Champions League.

Η Liverpool έχει τρία παιχνίδια που απομένουν για να κλειδώσει μια θέση στην πρώτη τετράδα μετά από μια ταραχώδη σεζόν, με το ταξίδι στο King Power να είναι το πρώτο από αυτά το βράδυ της Δευτέρας.

Η Man Utd βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τους Reds στην τέταρτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο, με τη Newcastle να βρίσκεται αυτή τη στιγμή τρεις βαθμούς μακριά στην τρίτη θέση έχοντας επίσης παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο προπονητής ρωτήθηκε αν πιθανές δαπάνες θα μπορούσαν να επηρεαστούν από την απώλεια της συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων την επόμενη σεζόν και έδωσε μια τυπικά μετρημένη απάντηση.

«Όταν μιλάω με έναν παίκτη και μου επιτρέπεται να μιλήσω με έναν παίκτη, κάτι που δύσκολα συμβαίνει, αλλά όταν το κάνεις καταλαβαίνεις ότι τότε είναι ήδη ξεκαθαρισμένο, γιατί δεν λέμε σε κανέναν τη στιγμή που θα είμαστε σίγουρα στο Champions League την επόμενη σεζόν, γιατί είναι ήδη ξεκάθαρο ότι γνωρίζει για αυτή την κατάσταση», εξήγησε το αφεντικό των Κόκκινων.
«Είναι κάτι γενικότερο, νομίζω ότι αν ενταχθείς σε έναν σύλλογο θέλεις να πετύχεις κάτι, όχι να «σερφάρεις στο κύμα» που δημιούργησε ο σύλλογος πριν. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό, είστε ευπρόσδεκτοι, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε φέτος και αυτό είναι το Champions League. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια όπως ήταν και πριν, είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος και μια φανταστική ομάδα και ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερη του χρόνου».

Η Newcastle ταξιδεύει στη Leeds το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν η Man Utd φιλοξενήσει τη Wolves, με αμφότερες να θέλουν να δημιουργήσουν κάποια ανάσα πριν από την αναμέτρηση των Reds το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Klopp επέμεινε ότι, ανεξάρτητα από το πού τερματίζει η ομάδα του στον πίνακα, οι παίκτες θα είναι πλήρως ενήμεροι για την κατάσταση καθώς οι διαπραγματεύσεις προχωρούν.

«Μόλις που έχω αντιμετωπίσει μια κατάσταση κατά την οποία είσαι σε συζητήσεις με έναν παίκτη και όλα ακούγονται υπέροχα και στο τέλος λέει «θα τα πούμε αν» – αυτό δεν συμβαίνει συχνά», συνέχισε.
«Είμαστε η Liverpool, είμαστε πραγματικά ελκυστικοί για πολλούς παίκτες, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, και γι’ αυτό δεν ανησυχώ γι’ αυτό το γεγονός. Φυσικά, όλα είναι πιο δύσκολα χωρίς το Champions League, ειδικά μακροπρόθεσμα, οπότε δεν πρέπει να το κάνουμε συχνά, αλλά πέρα από αυτό η κατάσταση είναι απολύτως εντάξει από πλευράς συζητήσεων και πειστικότητας».

Τρία παιχνίδια, μαζί με τις τύχες της Newcastle και της Manchester Utd, στέκονται εμπόδιο για τους Reds και την ευρωπαϊκή τους τύχη την επόμενη σεζόν. Το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα του Klopp είναι να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της σε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια και να ελπίζει ότι η εύνοια από αλλού είναι αρκετή για να περάσει τη γραμμή.

Klopp: «Είμαστε η Liverpool, είμαστε ελκυστικοί για πολλούς παίκτες»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com