Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παράξενες και αντιφατικές δηλώσεις από τον Steve McManaman

Παράξενες και αντιφατικές δηλώσεις από τον Steve McManaman

Ο Steve McManaman, με δηλώσεις του στο Planet Football, αναφέρθηκε στους λόγους της μετακίνησής του από την Liverpool στην Real Madrid το 1999.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο 48χρονος πρώην μέσος των Reds έφυγε για το Santiago Bernabeu, επειδή ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και η Real ήταν στελεχωμένη με πολύ ποιοτικούς παίκτες.

«Δεν ήταν θέμα χρημάτων, όπως έχει ειπωθεί συχνά. Η Liverpool, από οικονομικής άποψης μου πρόσφερε κάτι πολύ παρόμοιο με την Real, αλλά ήθελα την νέα πρόκληση».

«Κοιτάξτε την ομάδα της Real Madrid, στην οποία μετακινήθηκα: Ο Iker Casillas στο τέρμα, οι Roberto Carlos και Fernando Hierro στην άμυνα, ο Clarence Seedorf στη μεσαία γραμμή και ο Raul στην επίθεση. Είχαμε σε όλες τις γραμμές παίκτες νικητές».

«Στην Liverpool, πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι αυτός που θα κάνει την κίνηση για να γυρίσει ένα παιχνίδι υπέρ μας. Αντίθετα, στην Real Madrid υπήρχαν επτά παίκτες που μπορούσαν να το κάνουν αυτό και ήμουν απλώς μέρος του μείγματος. Μια απίστευτη ομάδα για να είναι κανείς μέρος της».

Οι δηλώσεις αυτές του McManaman έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα του μόλις πριν από ένα μήνα, καθώς σε συνέντευξη του στην Metro μοίραζε επαίνους στους Reds, με τους οποίους έπαιξε λέγοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν «πολύ ιδιαίτερη και πραγματικά ταλαντούχα».

Μάλιστα είχε προχωρήσει και σε ένα βήμα παραπέρα συγκρίνοντας τον τρόπο, με τον οποίο πίεζαν τους αντιπάλους με την σημερινή ομάδα του Jurgen Klopp.

«Παίξαμε απίστευτο, διασκεδαστικό ποδόσφαιρο». Πρόσφατα παρακολούθησα βίντεο από διάφορα παιχνίδια και ο τρόπος που παίζαμε και κλείναμε τις ομάδες μου θυμίζει πολύ το πώς παίζει η Liverpool τώρα».

Παράξενες και αντιφατικές οι δηλώσεις του θρύλου της ομάδας μας. Επίσης, το να λέει ότι ήταν ο μόνος, από τον οποίο αναμενόταν να γυρίσει τα παιχνίδια των Reds ακούγεται κάπως περίεργο, όταν μάλιστα έπαιζε δίπλα σε παίκτες όπως οι Robbie Fowler, Ian Rush και John Barnes.

Παράξενες και αντιφατικές δηλώσεις από τον Steve McManaman
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com