Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Η δύναμη μας του χρόνου θα είναι ο επιθετικός πλουραλισμός»

Hendo: «Η δύναμη μας του χρόνου θα είναι ο επιθετικός πλουραλισμός»

Ο αρχηγός Jordan Henderson (Hendo) πιστεύει ότι η Liverpool πρέπει να χρησιμοποιήσει προς όφελός της την ποικιλία των επιλογών που έχει στη διάθεσή της για γκολ την επόμενη σεζόν.

Η επιστροφή του Luis Diaz στη ενεργό δράση υγιής τις τελευταίες εβδομάδες, σημαίνει ότι ο προπονητής Jurgen Klopp μπορεί πλέον να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε από τους έξι επιθετικούς πρώτης επιλογής του (ο αποχωρών Roberto Firmino είναι τραυματίας).

Αυτό συνέβαλε στην άνοδο της φόρμας της, η οποία έφερε έξι διαδοχικές νίκες και την έσπρωξε σε μια απίθανη διεκδίκηση της πρώτης τετράδας, καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Manchester Utd έχοντας παίξει ένα ματς περισσότερο.

Αν αυτή η πεντάδα – Mohamed Salah, Darwin Nunez, Diogo Jota, Cody Gakpo και Diaz – παραμείνουν σε φόρμα, ο Henderson αναμένει ότι η Liverpool θα είναι πολύ βελτιωμένη την επόμενη σεζόν.

«Τα πράγματα εξελίσσονται διαρκώς προς το καλύτερο, και είχαμε νέους παίκτες που ήρθαν στη γραμμή κρούσης και είναι πολύ συναρπαστικοί παίκτες», δήλωσε ο μέσος στο Sky Sports.

«Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και διαφορετικά πρόσωπα που μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και όλοι τους μπορούν να πετύχουν γκολ, οπότε πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας την επόμενη σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, η φετινή σεζόν ήταν για εμάς ένα μικρό τρενάκι του λούνα παρκ. Πιθανότατα αγωνιστήκαμε να βρούμε συνοχή στο μεγαλύτερο μέρος της.»

Hendo: «Η δύναμη μας του χρόνου θα είναι ο επιθετικός πλουραλισμός»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com