Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο πρώην goalkeeper της Man Utd Ron-Robert Zieler στη λίστα των Reds?

Ο πρώην goalkeeper της Man Utd Ron-Robert Zieler στη λίστα των Reds?

Ο πρώην τερματοφύλακας της Manchester Utd Ron-Robert Zieler & νυν του Hannover 96 συνδέεται με τη Liverpool, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία.

Η Liverpool θα μπορούσε να αποκτήσει τον τερματοφύλακα του Hannover 96 Ron-Robert Zieler αυτό το καλοκαίρι, έναν παίκτη που ο πιθανός νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Jorg Schmadtke γνωρίζει εξαιρετικά καλά. Ο 34χρονος λέγεται ότι θεωρείται ως μια «αξιόπιστη» επιλογή ως back-up στο Νο. 1 των Reds Alisson, με τον Caoimhin Kelleher να αναφέρεται ως στόχος της Tottenham αυτό το καλοκαίρι.

Η Bild ανέφερε ότι ο αρχηγός του Hannover 96 είναι ψηλά στη λίστα για να καλύψει αυτήν την κενή θέση σε περίπτωση που καταστεί διαθέσιμη, με μόλις ένα χρόνο να απομένει στο τρέχον συμβόλαιο του Zieler. Οι φήμες φαίνεται ότι προήλθαν σε μεγάλο βαθμό από τη σχέση του τερματοφύλακα με τον αναφερόμενο νέο αθλητικό διευθυντή των Κόκκινων Jorg Schmadtke, ο οποίος έχει αποτελέσει αντικείμενο αντικρουόμενων αναφορών για την πιθανή μετάβαση στο Anfield.

Ο Schmadtke υπέγραψε τον Zieler για το Hannover 96 από την αντίπαλη της Liverpool Man United το 2010 και το δίδυμο θα μπορούσε να επανενωθεί στο Anfield την επόμενη σεζόν, εάν γίνουν πιστευτές οι διάφορες αναφορές και από τις δύο πλευρές. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αναφορές για ενδιαφέρον για τον 34χρονο, τα δημοσιεύματα πληθαίνουν πρόσφατα σε σχέση με αυτά από τον Ιανουάριο.

Αλλά αν ο Kelleher αποχωρήσει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, τότε οι Κόκκινοι θα χρειαστούν ενίσχυση στο τμήμα τερματοφυλάκων και η εμπειρία του Zieler θα μπορούσε να ωφελήσει την Liverpool.

Σημειωτέον, θα θεωρηθεί ως ένας γηγενής παίκτης που πληροί τα κριτήρια, μιας κι έχει παίξει για την United, στο ξεκίνημα της καριέρας του. Έτσι θα είχε λογική για τους Reds, με την επικείμενη αποχώρηση έως και τριών εγχώριων παικτών τους, τέσσερις αν προσθέσετε τον Kelleher στη λίστα. Η Liverpool γνωρίζει ότι πρέπει να βρει λύσεις για την ενίσχυση της λίστας των εγχώριων παικτών, είτε στη μεταγραφική αγορά είτε στην ευρύτερη ομάδα της και αυτό δεν θα αλλάξει τον σχεδιασμό αυτό το καλοκαίρι.

Ο Zieler θα γίνει – αν φυσικά ισχύουν τα δημοσιεύματα – ο πρώτος παίκτης που έπαιξε τόσο για τη Man United όσο και για τη Liverpool, μετά τον Michael Owen και μόνο ο 18ος παίκτης στην ιστορία που το έκανε.

Υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί σχετικά με αυτήν τη πιθανή μετεγγραφή, αλλά η εμπειρία που θα μπορούσαν να προσθέσουν οι Reds με ένα τόσο χαμηλό κόστος, σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσε να έχει πολύ νόημα. Η ευκαιρία για τον Zieler να μπει στα τελευταία χρόνια της καριέρας του σε επίπεδο ελίτ, έστω και ως εφεδρικός τερματοφύλακας, θα μπορούσε να είναι κάτι που πραγματικά ελκύει τον βετεράνο.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς εξελιχθεί η κατάσταση των τερματοφυλάκων της Liverpool στην μετεγγραφική περίοδο, αλλά ένας πρώην παίκτης της Manchester Utd μπορεί να μην ήταν κάτι που περίμεναν να δουν οι Red fans.

Ο πρώην goalkeeper της Man Utd Ron-Robert Zieler στη λίστα των Reds?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com