Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Gerrard ο De Bruyne»

Carragher: «Δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Gerrard ο De Bruyne»

Ο Jamie Carragher μιλώντας στο CBS την βραδιά του Champions League, εξήγησε γιατί ο Kevin De Bruyne εξακολουθεί να μην είναι στο επίπεδο του Steven Gerrard.

Ο Jamie Carragher σχολίασε σχετικά με τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ του Kevin De Bruyne και του Steven Gerrard, μετά την ισοφάριση του μέσου της Manchester City εναντίον της Real Madrid στον ημιτελικό του Champions League.

Ο Kevin De Bruyne έλαβε ακόμη περισσότερους επαίνους μετά το βροντερό σουτ του, που ισοφάρισε το σκορ στον πρώτο αγώνα της Manchester City εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης, προκαλώντας εκτεταμένες συζητήσεις για τη θέση του μεταξύ των σπουδαίων χαφ της εποχής. Ο Βέλγος διεθνής μέσος έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους Premier League κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία και έχει μια τεράστια συλλογή εγχώριων μεταλλίων, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο έπαθλο του ποδοσφαίρου.

Ο Gerrard φυσικά ενέπνευσε την ιστορική επιστροφή της Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Milan στην Κωνσταντινούπολη πριν από σχεδόν 18 χρόνια και ο πρώην συμπαίκτης του πιστεύει ότι ο De Bruyne πρέπει να κάνει κάτι παρόμοιο αν θέλει να εδραιώσει το όνομά του δίπλα σε ονόματα όπως του Gerrard.

«Αν μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που τους οδηγεί στο Champions League, το Treble, θα τον ανεβάσει», είπε ο Carragher ενώ βρισκόταν στο CBS μετά τον αγώνα. «Δεν αμφισβητούμε την ικανότητά του, αλλά όσον αφορά την κατάταξη των παικτών, κρίνουμε πάντα τους παίκτες στις μεγαλύτερες στιγμές στα μεγαλύτερα τουρνουά.»

Μαζί με τον Carragher στο CBS ήταν και ο Micah Richards. Ο πρώην αμυντικός της Man City ζήτησε τη γνώμη του Carragher, σχετικά με το εάν οι επιδόσεις και τα επιτεύγματα του De Bruyne τον έχουν κάνει να ξεπεράσει τον Gerrard.

«Ο Stevie έχει εκείνη τη στιγμή της Κωνσταντινούπολης, γι’ αυτό μιλάω», απάντησε ο Carragher. «Είναι ένα παιχνίδι, αλλά είναι εκείνη η στιγμή που δεν μπορείς να βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου όταν σκέφτεσαι τον Steven Gerrard. Δεν έχουμε ακόμα αυτή τη στιγμή για τον Kevin De Bruyne στο απόλυτα υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η σεζόν, θα μπορούσε ίσως να είναι η σεζόν γι’ αυτόν (De Bruyne).»

Είναι δύσκολο να αμφισβητήσουμε την ποιότητα που έχει επιδείξει σταθερά ο Kevin De Bruyne με τη φανέλα της Man City από τότε που έφτασε στο Etihad το 2015, αλλά και ο Carragher υποστήριξε σταθερά τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, όταν το όνομα του Gerrard συγκρίνεται με άλλους μέσους, ένα θέμα που συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της κάλυψης στο CBS μετά το ταξίδι της Manchester City στη Μαδρίτη.

Carragher: «Δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Gerrard ο De Bruyne»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com