Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμος να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά» δηλώνει ο Tyler Morton

«Έτοιμος να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά» δηλώνει ο Tyler Morton

Ο Tyler Morton δηλώνει «έτοιμος να επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ», αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στα play off της Championship ως δανεικός στη Blackburn.

Ο μέσος πρόκειται να επιστρέψει στη Liverpool την επόμενη σεζόν, αφού πέρασε ένα χρόνο στο Ewood Park, κερδίζοντας 46 συμμετοχές και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο δανεισμός του Morton έληξε πρόωρα αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι του τον περασμένο μήνα και τώρα θα στραφεί στο να τραβήξει την προσοχή του Jurgen Klopp ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του έχασε μια θέση στα πλέι οφ της Championship στην διαφορά τερμάτων, στο τέλος ενός εντυπωσιακού δανεισμού, που απέφερε πολύτιμη εμπειρία και τεράστιες ευκαιρίες παιχνιδιού στον νεαρό άσσο.

Ο 20χρονος μπήκε στο Instagram για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Blackburn που τον καλωσόρισαν στον σύλλογο και να κοιτάξει μπροστά τι μπορεί να επιφυλάσσει το 2023/24 για τον ίδιο.

Περιέγραψε τη Blackburn ως ένα «φανταστικό» κλαμπ και τους ευχήθηκε «τα καλύτερα» για το μέλλον, αφού ο τραυματισμός τον εμπόδισε να πει αντίο στον αγωνιστικό χώρο.

«Έτοιμος να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά» δηλώνει ο Tyler Morton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com