Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ξεκινά συνομιλίες με Sporting για τον Goncalo Inacio η Liverpool»

«Ξεκινά συνομιλίες με Sporting για τον Goncalo Inacio η Liverpool»

Η Liverpool επιθυμεί να εντάξει στις τάξεις της τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Sporting CP Goncalo Inacio, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με την Le Parisien μέσω του GetFootball, η Liverpool να ξεκινάει συζητήσεις για την απόκτηση του νεαρού άσσου. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους καλύτερους αμυντικούς του πορτογαλικού πρωταθλήματος και πολλοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι επιθυμούν να τον έχουν στις τάξεις τους.

Ο Inacio εντάχθηκε στην Sporting CP το καλοκαίρι του 2012. Πέρασε μέσα από τις Ακαδημίες του συλλόγου και καθιερώθηκε ως βασικός παίκτης της πρώτης ομάδας. Ο 21χρονος κάνει θαύματα στην καρδιά της άμυνας της πορτογαλικής ομάδας εδώ και σχεδόν τρία χρόνια.

Οι συνεχείς εμφανίσεις του με την Sporting, έχουν ως αποτέλεσμα να τραβήξουν την προσοχή μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων. Και, ο πορτογαλικός σύλλογος του έχει ήδη δώσει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, καθώς επιδιώκει να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο. Ωστόσο, ο παίκτης είναι πιθανό να χωρίσει τους δρόμους του με τον σύλλογο της Λισαβώνας το καλοκαίρι.

Η Sporting γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και έχει βάλει τιμή 45 εκατομμυρίων ευρώ για το αστέρι της άμυνάς της. Εν τω μεταξύ, η Paris Saint-Germain είναι ένας από τους συλλόγους που επιθυμούν να τον έχουν στις τάξεις τους. Ο γαλλικός σύλλογος θέλει να ανανεώσει την ομάδα του στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο αθλητικός τους σύμβουλος Luis Campos, επιθυμεί να έχει τον Inacio στις τάξεις του. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται πίσω από τη Liverpool στη σειρά κατάταξης. Ο σύλλογος του Merseyside έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο για τον 21χρονο αμυντικό.

Η Liverpool θα έχει μια πολύ γεμάτη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς προσπαθεί να αναγεννηθεί. Οι παίκτες του Jürgen Klopp δυσκολεύτηκαν την τρέχουσα σεζόν και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Προτεραιότητά τους είναι να υπογράψουν πολλούς μεσοεπιθετικούς, αλλά αναζητούν επίσης έναν αριστερό κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τον Virgil van Dijk. Ο Joe Gomez δεν ήταν στα καλύτερά του στην τρέχουσα σεζόν και ο Klopp θέλει να έχει στις τάξεις του μια ποιοτική εναλλακτική λύση.

Με τη Liverpool να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον Πορτογάλο διεθνή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να αποκτήσει τον 21χρονο το καλοκαίρι.

«Ξεκινά συνομιλίες με Sporting για τον Goncalo Inacio η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com