Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Πολύ χαρούμενος με την νέα νίκη της ομάδας του και ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δήλωσε ο Jürgen Klopp, μετά την επικράτηση της ομάδας του με 1-0 επί της Brentford το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Klopp είχε να πει για την απόδοση και τη νίκη:

“ Σήμερα ήταν η καλύτερη αμυντική εμφάνιση που έχω δει ποτέ στη ζωή μου όσον αφορά τις στημένες φάσεις. ”

“ Είδα πολλά θετικά πράγματα – από την άποψη της εστίασης, ήταν όλα εξαιρετικά καλά. ”

“ Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Τα παιδιά πάλεψαν πραγματικά πολύ σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Φανταστείτε ότι η United και η Newcastle στραβοπατούν και εμείς δεν είμαστε εκεί; Θα το μετανιώναμε πραγματικά. ”

“ Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος – αν η Brighton κερδίσει όλα τα παιχνίδια της, θα παραμείνει πάνω από εμάς. ”

“ Οι ομάδες πίσω μας έρχονται, οπότε πρέπει να τις κρατήσουμε πίσω μας. ”

“ Αυτό το παιχνίδι σήμερα ήταν το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι στημένων φάσεων που έχω δει ποτέ στη ζωή μου απέναντι στην καλύτερη ομάδα στημένων φάσεων που έχω αντιμετωπίσει ποτέ και την πιο δημιουργική. Δεν δεχθήκαμε μια πραγματική ευκαιρία με 50, 60 στημένες φάσεις – έτσι ένιωθα τουλάχιστον. ”

“ Το να κερδίζεις 3 σερί εντός έδρας είναι ξεχωριστό, αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι που το είδαν δεν θα είναι ένα παιχνίδι για να το πούμε στα εγγόνια. Ο αγώνας που δώσαμε ήταν με εξαιρετική συγκέντρωση και κορυφαίος. “

Για την εμφάνιση του Trent πρόσθεσε:

“ Η μακροχρόνια του θέση του στο γήπεδο εξαρτάται από τους παίκτες που θα φέρουμε. ”

“ Αυτή η θέση του ταιριάζει. ”

“ Ο Trent έπαιξε σχεδόν όλα τα λεπτά τις τελευταίες 6/7 εβδομάδες – είναι μια πραγματικά έντονη περίοδος – είναι εξαιρετικό αυτό που κάνει. ”

“ Η ευκαιρία που δημιούργησε για τον Darwin [Nunez] ήταν πολύ ιδιαίτερη μπαλιά. Είναι πολύ δυνατός αμυντικά, πρέπει ακόμα να προσαρμοστεί στο σχήμα γιατί νομίζω ότι δυσκολεύτηκε λίγο στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν  μπορεί να είναι παντού. ”

Για τον Salah που σκόραρε ξανά:

“ Δεν μπορώ να τον δω να σταματάει – είναι απλώς η φύση του. ”

“ Όταν ο Mo εργαστεί ως σχολιαστής σε λίγα χρόνια, όλοι θα ξέρουμε και θα δούμε πόσο καλός ήταν στην πραγματικότητα. Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν αρκετά τους ανθρώπους όταν ακόμα παίζουν – είναι από τους καλύτερους όλων των εποχών. ”

“ Ξέρω ότι είναι περήφανος για τα ρεκόρ του σήμερα – τα νούμερα είναι εξωφρενικά. ”

“ Του αξίζουν όλοι οι έπαινοι που παίρνει και θα αξίζουν περισσότερα μετά την καριέρα του. Σε αυτόν τον σύλλογο με όλους τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε – το να σκοράρεις πρώτος σε 9 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι ξεχωριστό. ”

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον εθνικό ύμνο:

“ Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Αγγλία, το σέβομαι πολύ. Όλοι όσοι θέλουν να το γιορτάσουν, να το γιορτάσουν, αλλά έχουμε ελευθερία για την ελευθερία του λόγου. Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό θα συνέβαινε. Επιτρέπεται. Δεν πειράζει. ”

Για τη φανέλα με τον αριθμό 100 που δόθηκε στον Alisson:

“ Του έδωσα μια φανέλα, του ετοιμάσαμε μια φανέλα και είπα ότι αυτό είναι για 100 σωτήριες επεμβάσεις αυτή τη σεζόν. Οι εμφανίσεις του μιλούν από μόνες τους. Αν τον γνωρίζετε, είναι καλύτερος άνθρωπος από τερματοφύλακας. Ανυπομονώ να δω τις επόμενες 100. ” Είπε ο Klopp.

Για τη συνέχεια και το ματς με τη Leicester:

“ Τώρα έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων και εννέα μέρες μέχρι τον αγώνα μας με την Leicester. Θα ήμασταν διαλυμένοι, αν παίζαμε και την Τετάρτη. ”

Οι Reds έφτασαν σε νέα νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com