Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool & Arsenal ενδιαφέρονται για τον Jesper Lindstrom της Eintracht

Liverpool & Arsenal ενδιαφέρονται για τον Jesper Lindstrom της Eintracht

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Arsenal και η Liverpool ενημερώθηκαν ότι πρέπει να καταβάλουν 30 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Jesper Lindstrom από την Eintracht Frankfurt της Bundesliga.

Και οι δύο σύλλογοι της Premier League βρίσκονται στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Η Arsenal συνδέεται έντονα με τον Declan Rice της West Ham και θέλει να ενισχυθεί ενόψει της επιστροφής της στο Champions League. Εν τω μεταξύ, η Liverpool αναμένεται να ανανεώσει την ομάδα της μετά την απογοητευτική της πορεία αυτή τη φορά υπό τον Jurgen Klopp.

Ο Lindstrom φαίνεται να είναι μια επιλογή και για τους δύο συλλόγους εν μέσω της εξαιρετικής του φόρμας για τη Frankfurt. Είναι πιο επιθετικογενής από τους εναλλακτικούς τους στόχους και είναι ικανός να παίξει στα πλάγια ως ακραίος επιθετικός. Ο 23χρονος έχει πετύχει εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Eintracht Frankfurt, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ένατη στην Bundesliga.

Η SportBILD (μέσω του Sport Witness) αναφέρει ότι η Eintracht Frankfurt ετοιμάζεται για «σημαντική αύξηση των μεταγραφών» αυτό το καλοκαίρι. Ο Lindstrom έχει επιλεγεί ως ένας παίκτης που μπορεί να «φέρει ένα μεγάλο μεταγραφικό ποσό». Υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να «πιάσει πάνω από 30 εκατ. ευρώ» με τον ίδιο να βρίσκεται στη «λίστα» των στόχων της Arsenal, της Liverpool και της Napoli.

Liverpool & Arsenal ενδιαφέρονται για τον Jesper Lindstrom της Eintracht
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com