Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Orkun Kokcu της Feyenoord στόχος της Liverpool αλλά και της Brighton

Ο Orkun Kokcu της Feyenoord στόχος της Liverpool αλλά και της Brighton

Η Brighton θεωρείται ότι παρακολουθεί τον μέσο της Feyenoord Orkun Kokcu, αν και οι Γλάροι δεν είναι η μόνη ομάδα που τον έχει στις λίστες της, σύμφωνα με το podcast «Kick-off» της De Telegraaf (μέσω του Soccer News).

Η Liverpool είναι ανάμεσα σε πολλούς συλλόγους που έχουν στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 22χρονο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου – έναν παίκτη που προέρχεται από την ίδια ακαδημία με τον πρώην μέσο των Reds Gini Wijnaldum.

Θα υπάρχουν πολλοί στο Anfield που ελπίζουν ότι ο Τούρκος θα μπορούσε να αποδειχθεί εξίσου καθοριστικός για τους παίκτες του Jürgen Klopp, αν ξεπεράσουν το ενδιαφέρον από αντίπαλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Αν και σίγουρα δεν αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη της πρόθεσης της Brighton να υπογράψει τον συγκεκριμένο παίκτη, σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα της Νότιας Ακτής ως παράδειγμα για να το αντιγράψουμε για άλλη μια φορά στη μεταγραφική αγορά. Οι περιπτώσεις των Moises Caicedo και Alexis Mac Allister – και οι δύο συνδέονται με τη Liverpool, παρεμπιπτόντως – οι οποίοι υπέγραψαν και οι δύο για ένα σχετικό ευτελές ποσό πριν τραβήξουν τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων, θα πρέπει σίγουρα να ενισχύσουν αυτό το σημείο.

Προς το συμφέρον της διασποράς του μεταγραφικού μας προϋπολογισμού (όποιος κι αν είναι αυτός) στο μέτρο του δυνατού, η απόκτηση ενός κορυφαίου ταλέντου με χαμηλό κόστος θα ήταν σκόπιμη, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τα απαραίτητα κεφάλαια για την απόκτηση στόχων υψηλότερης αξίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να δούμε την ομάδα μετεγγραφών, να προσφέρει το είδος των ακατέργαστων διαμαντιών που λίγοι άλλοι θεώρησαν ότι αξίζει να αγγίξουν – το είδος της δραστηριότητας που έφερνε τον Michael Edwards και τους συνεργάτες του, να κερδίζουν επαίνους σε όλη τη χώρα.

Ο Orkun Kokcu της Feyenoord στόχος της Liverpool αλλά και της Brighton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com