Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα τεράστια συνεργασία της Liverpool με την All Star Partners

Νέα τεράστια συνεργασία της Liverpool με την All Star Partners

Η Liverpool εξασφάλισε μια νέα συνεργασία που θα της επιτρέψει να προωθήσει τις φιλοδοξίες της για ανάπτυξη του κλάδου λιανικής πώλησης σε μια από τις βασικές αγορές της.

Ο σύλλογος, ο οποίος αποστέλλει εμπορεύματα σε 192 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει ανακάμψει από τις επιπτώσεις στο λιανικό εμπόριο που προκάλεσε η πανδημία COVID-19 και πρόκειται να καταγράψει ρεκόρ εσόδων λιανικής πώλησης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Για να βοηθήσουν τη συνεχή ανάπτυξη του εμπορικού σήματος της Liverpool σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Reds έχουν στοχεύσει στην επέκτασή τους σε βασικές αγορές, σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες τους να φέρουν το προϊόν στους οπαδούς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο σύλλογος συνεργάστηκε με την All Star Partners (ASP), μια κορυφαία εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, η οποία επικεντρώνεται στην αδειοδότηση αθλητικών ειδών, το merchandising και τη λιανική πώληση για κορυφαίους παγκόσμιους αθλητικούς συλλόγους και οργανισμούς. Η σύνδεση με την ASP θα επιτρέψει στον σύλλογο να βελτιώσει τη θέση του στην κινεζική αγορά, προσφέροντας στους οπαδούς «ευκολότερη πρόσβαση σε επίσημα προϊόντα λιανικής πώλησης» μέσω ψηφιακών αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου στις μεγάλες πλατφόρμες Tmall, Douyin και Darwin.

Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με την ASP για την ανάπτυξη προϊόντων, την επέκταση της αγοράς, την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την αύξηση της οπαδικής βάσης της Liverpool στην κινεζική αγορά.

Ο Mike Cox, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος merchandising της Liverpool, δήλωσε: «Αυτή είναι μια τεράστια στιγμή για την LFC να έχει έναν νέο επίσημο συνεργάτη λιανικής πώλησης στην Κίνα και να το κάνει αυτό συνεργαζόμενος με την ASP. Μαζί μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στους Κινέζους οπαδούς μας, οι οποίοι έχουν πλέον ευκολότερη πρόσβαση στα επίσημα εμπορεύματα του συλλόγου.»
«Αυτή η συνεργασία συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής μας επιχείρησης λιανικής πώλησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε στους Κινέζους οπαδούς και να τους κάνουμε να νιώσουν μέρος της οικογένειας της LFC».

Η Liverpool έχει ήδη ισχυρή παρουσία στην Κίνα, αν και παραμένει στη Νοτιοανατολική Ασία και σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη και η Σιγκαπούρη, όπου οι Reds έχουν τους μεγαλύτερους οπαδούς μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η σύνδεση με την ASP θεωρείται μια σημαντική ευκαιρία για τον σύλλογο να αυξήσει την παρουσία του στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Ο Luo Bin, διευθύνων σύμβουλος της ASP, δήλωσε: «Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να είμαστε επίσημος συνεργάτης λιανικής πώλησης της Liverpool FC στην Κίνα. Το πνεύμα ενότητας της Liverpool ενέπνευσε γενιές Κινέζων οπαδών, πολλοί από τους οποίους μπορούν ακόμη και να τραγουδήσουν το τραγούδι «You’ll Never Walk Alone». Έτσι, πιστεύουμε ότι τους αξίζει το καλύτερο.»

«Θα τους φέρνουμε όλο και περισσότερα υπέροχα επίσημα προϊόντα της LFC και θα διασφαλίσουμε ότι θα έχουν εμπειρίες αγορών καλύτερες από ποτέ. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι ο τρόπος ζωής και το πνεύμα των Reds θα συνεχίσουν να εμπνέουν περισσότερους οπαδούς στην Κίνα».

Νέα τεράστια συνεργασία της Liverpool με την All Star Partners
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com