Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της με πέναλτι του Salah

Έκανε το καθήκον της με πέναλτι του Salah

Νέα νίκη για τη Liverpool. Η πέμπτη συνεχόμενη στην Premier League. Οι Reds επικράτησαν με 1-0 της Fulham στο Anfield.

Σκόρερ για τους Reds ο Mo Salah με πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Στην πέμπτη θέση της Premier League παραμένει η Liverpool με 59 βαθμούς και είναι στο -4 από την Manchester United, με δύο όμως παιχνίδια περισσότερα

Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές από τον αγώνα της Κυριακής και τους Nunez και Τσιμίκα να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Fulham.

Με όρεξη μπήκαν στο ματς οι Reds και απείλησαν τρεις φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Diaz και Trent, καθώς και με τον Salah στο 17’.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως η Liverpool κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι στο 37ο λεπτό με τον Darwin Nunez από τον Diop που τον ανέτρεψε εντός περιοχής, με τον Mo Salah να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Henderson που έφυγε ψηλά, με την φάση πάντως να ξεκινά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Luis Diaz.

Β’ Ημίχρονο: Καλά μπήκαν και στην επανάληψη οι Reds, καταφέρνοντας να απειλήσουν με τους Nunez και Salah μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο.

Όπως όμως και στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα και της Liverpool έπεσε μετά το καλό ξεκίνημα, με την πρώτη αλλαγή να πραγματοποιείται στο 65’, με τον Τσιμίκα να παραχωρεί την θέση του στον Robertson.

Χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στο 77’ για να σημειωθεί η επόμενη ευκαιρία, η οποία μάλιστα ήταν και μεγάλη, με τον Alisson ωστόσο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Vinicius από εξαιρετική θέση, για να κρατήσει το 1-0.

Η Liverpool απάντησε με καλό σουτ του Henderson στο 81’, το οποίο έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Leno και στο 83’ έκλεισε τις αλλαγές της, με τους Jota, Milner και Elliott να περνούν αντί των Nunez, Salah και Diaz.

Στην εκπνοή του αγώνα, παραλίγο η Fulham να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Reid δεν κατάφερε με το μονοκόμματο αριστερό που επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μη βρίσκοντας εστία.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 66′); Fabinho, Henderson, Jones (Milner 84′); Salah (Elliott 84′), Diaz (Gakpo 66′), Nunez (Jota 83′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Brentford.

Οι Reds λύγισαν τη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com