Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω ξανά»

Jota: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω ξανά»

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Diogo Jota βρήκε δίχτυα, βοηθώντας τη Liverpool να επικρατήσει με σκορ 3-2 της Nottingham Forest στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου για την Premier League.

Ο Πορτογάλος έφτασε τα 4 γκολ στους 2 τελευταίους αγώνες, αποδεικνύοντας πως επιστρέφει σιγά σιγά στον καλύτερο του εαυτό και ξαναβρίσκει την πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Για την επιστροφή του στα γκολ δήλωσε:

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος [που σκοράρω ξανά]. Το πρώτο πήρε πολύ χρόνο για να έρθει, αλλά ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό και είμαι χαρούμενος που τώρα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει και να βρίσκομαι στο φύλλο αγώνα. Πάντα πολύ σημαντικό. ”

Για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πρόσθεσε:

“ Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε από την τελευταία νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να περιμένουμε να φτάσει αυτό το γκολ και εκείνοι επέστρεψαν δύο φορές, κάτι που μπορεί να συμβεί, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε ξανά. ”

“ Οι στημένες φάσεις είναι πολύ σημαντικές και ξέρουμε ότι σκόραραν και από αυτές. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, αλλά επιθετικά ήμασταν σχεδόν τέλειοι. ”

Όσο για τη συνέχεια:

“ Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια μας και να δούμε πού μπορεί να μας πάει αυτό. ”

Diogo Jota και Fabinho πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com