Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Forest

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Forest

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Jürgen Klopp με την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του και το τρίποντο που πήρε κόντρα στη Nottingham Forest με 3-2 στο Anfield για την Premier League.

Ο Γερμανός σχολίασε την επικράτηση των Reds:

“ Χρειάζεσαι πάντα ένα θετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και αν είσαι θετικός μπορείς να το ελέγξεις. Ο Jota είχε μια τεράστια ευκαιρία από τη στημένη φάση, αλλά στη συνέχεια μπήκαν τα πλάγια στο παιχνίδι και αυτό έγινε πολύ δύσκολο. Όμως όλα τα γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις, κάτι που είναι περίεργο. Αξίζουμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

“ Μας έκαναν να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό, ειδικά όταν η μπάλα ήταν εκτός παιχνιδιού. Τότε ξεκίνησε πραγματικά το παιχνίδι. Τα πλάγια τους δημιούργησαν ένα κανονικό χάος για εμάς.”

“ Μπορείς να προετοιμαστείς πολύ στο ποδόσφαιρο, αλλά για αυτό δεν ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Είμαστε προετοιμασμένοι τώρα! ”

“ Είχαμε 86% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είναι πραγματικά περίεργο. Το έκανε δύσκολο. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά, το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ είναι χρήσιμο, αλλά μετά ήρθε το μάθημα από πλάγια άουτ. ”

“ Αντιδράσαμε δύο φορές, τα γκολ μας ήταν εξαιρετικά έξυπνα. Αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι. ”

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Κάναμε πολλά πράγματα που ήθελα να δω. Χρειαζόμασταν να σκοράρουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο που έπαιζε η Forest, αν δεν σκοράραμε, τότε απλά θα αμύνονταν βαθιά στο γήπεδο. ”

“ Είδα κορυφαίο pressing ψηλά. Είμαστε πολύ πιο ξεκάθαροι σε αυτό το τμήμα. Έχουμε βελτιωθεί ξανά σε τέσσερις ημέρες ήδη. Φαίνεται σαν μια αλλαγή. Αν είμαστε σταθεροί και πραγματικά καλοί στην επίθεση και θετικοί στην άμυνα , μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. ”

“ Είπα στα αγόρια στο ημίχρονο ότι είχαμε αυτό το είδος παιχνιδιού στο παρελθόν εκατοντάδες φορές. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε στιγμή για να το κερδίσουμε. Χρειαζόμασταν τρία γκολ, αλλά δεν πειράζει. Για να δείξουμε συνέπεια πρέπει να συνεχίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Jota που σκόραρε δύο γκολ ξανά:

“ Στο δεύτερο γκολ του Diogo, μπορείτε πραγματικά να δείτε τι κάνουν τα γκολ σε έναν επιθετικό. Ήταν ένα υπέροχο πρώτο άγγιγμα και δημιούργησε μια ευκαιρία όταν δεν φαινόταν ότι υπήρχε. ”

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του:

“ Στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, ο παίκτης δεν συμμετείχε άμεσα στη φάση (μέχρι να λάβει τη μπάλα). Αν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει όλοι να πάρουν τους παίκτες τους. Εμείς δεν το κάναμε σωστά. ”

“ Τα δύο γκολ τα δεχθήκαμε πολύ εύκολα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να ελέγχεις την κατοχή. Δεν χρειάζεται να το ζορίσεις. ”

Για την αντίδραση μετά την ισοφάριση:

“ Μου άρεσε που μείναμε στο παιχνίδι μέσα σε όλο αυτό το χάος γύρω από τα πλάγια που πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις. Πάρα πολλές καταστάσεις, δεν μπορέσαμε να τις καθαρίσουμε σωστά, αλλά εκτός από αυτό είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με πολλά πράγματα. ”

Όσο για τον Andy Robertson:

“ Δεν μπορούμε να έχουμε και τον έναν μπακ και τον άλλο συνεχώς ψηλά. Ο Robbo πρέπει να κρίνει τις καταστάσεις που μπορεί να συμμετάσχει και να καλύπτεται. Είναι έμπειρος παίκτης. Τον χρειαζόμαστε εκεί. ”

Αν η ομάδα προλαβαίνει την πρώτη τετράδα:

“ Ειλικρινά όσο αφορά την πρώτη τετράδα αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, θα το δούμε σε λίγες εβδομάδες. Στα υπόλοιπα δεν έχουμε καμία επιρροή. Το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και έχουμε στη συνέχεια τη West Ham, η οποία είναι πολύ δύσκολη και μετά θα πάμε από εκεί, αλλά θα είναι και πάλι δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια, αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε και τους τρεις βαθμούς ξανά. ”

Για το παιχνίδι με τη West Ham: 

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της West Ham. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Όλα καλά για τους Reds που πήραν το τρίποντο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com