Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε επαφές για Gravenberch η Liverpool»

«Σε επαφές για Gravenberch η Liverpool»

Η Liverpool φέρεται να προχωρά στις εναλλακτικές λύσεις, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της για τον Jude Bellingham, με τον Ryan Gravenberch της Bayern Munich να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Κόκκινης λίστας.

Ο ποδοσφαιριστής άρεσε στους Reds όταν αγωνιζόταν στον Ajax, δηλαδή πριν μετακινηθεί στο Μόναχο το περασμένο καλοκαίρι, όπου και δυσκολεύεται να βρει τα πατήματα του και τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η Bild και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν οι Times, εκπρόσωπος της Liverpool ταξίδεψε στο Άμστερνταμ και συναντήθηκε με τον πατέρα του παίκτη την περασμένη Τρίτη για το ενδεχόμενο μετακίνησης στο Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο  Gravenberch είναι μόλις μόλις 20 ετών και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής, κάτι που αρέσει στους Reds.

Με την Bayern Munich έχει ξεκινήσει μόλις 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι φυσικά δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Το Μεγάλο Σάββατο πέρασε ως αλλαγή στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Hoffenheim, αγωνιζόμενος όμως μόλις για 10 λεπτά.

Κοστολογείται περίπου στα £25 εκατομμύρια από τους πρωταθλητές Γερμανίας, μια τιμή που θα επιτρέψει στους Reds να αποκτήσει τόσο εκείνον, όσο και τον Mason Mount, ο οποίος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας για τη μεσαία γραμμή.

Ο Ryan Gravenberch αρέσει πολύ στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com