Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve Nicol: «Θα πλήρωνα 80 εκατομμύρια λίρες για τον Declan Rice»

Steve Nicol: «Θα πλήρωνα 80 εκατομμύρια λίρες για τον Declan Rice»

Ο Jurgen Klopp σύμφωνα με ρεπορτάζ του Football Insider, φέρεται να μεγάλος θαυμαστής του Declan Rice και με αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα, ο θρύλος της Liverpool Steve Nicol μιλώντας στο ESPN τόνισε ότι, ο καθορισμός ενός ποσού άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών για τον Declan Rice, θα ήταν άκρως υπερβολικός, επιμένοντας ότι μια τιμή γύρω στα 80 εκατομμύρια λίρες θα ήταν πολύ πιο λογική.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ακούστε, δεν αξίζει 120 εκατομμύρια λίρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να πληρώσει κάποιος 80 εκατομμύρια λίρες. Προσωπικά θα πλήρωνα 80 εκατομμύρια λίρες για αυτόν».

«Έχουμε έναν παίκτη που ξέρει την Premier League. Ξέρεις ακριβώς τι θα πάρεις. Δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής ή να συνηθίσει το παιχνίδι ή οποιαδήποτε από αυτές τις ανοησίες. Μπαίνει κατευθείαν στην ομάδα και σίγουρα θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σου, ένας από τους καλύτερους χαφ».

Ο David Moyes έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως ο Άγγλος διεθνής δεν θα αποχωρήσει για τίποτα λιγότερο από ένα ποσό, το οποίο θα αποτελέσει βρετανικό μεταγραφικό ρεκόρ, ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν κάποιο ενδιαφερόμενο μέρος είναι σε θέση να διαπραγματευτεί στη βάση ενός χαμηλότερου ποσού.

Τα 80 εκατομμύρια λίρες θα ήταν σίγουρα ένα πιο ρεαλιστικό και επιθυμητό ποσό από πλευράς της Liverpool και είναι ίσως πιθανό υπό το φως του γεγονότος ότι ο Rice έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και οι Hammers βρίσκονται σε μειονεκτική θέση αυτή τη σεζόν.

Η αξία του 24χρονου μέσου είναι αδιαμφισβήτητη και ενδεχόμενη απόκτηση του θα ενίσχυε σε μεγάλο βαθμό την μεσοεπιθετική γραμμή των Reds, οπότε ελπίζουμε ότι η Liverpool θα ερευνήσει τουλάχιστον αυτή την περίπτωση και να δοκιμάσει τις πιθανότητες της.

Steve Nicol: «Θα πλήρωνα 80 εκατομμύρια λίρες για τον Declan Rice»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com