Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Romano: «Η Liverpool σύντομα θα αρχίσει συνομιλίες με τον Mac Allister»

Romano: «Η Liverpool σύντομα θα αρχίσει συνομιλίες με τον Mac Allister»

Στο πλαίσιο του Here We Go Podcast, ο Fabrizio Romano αναφέρθηκε στην αναζήτηση της Liverpool για παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Alexis Mac Allister.

Ο Αργεντινός μέσος πρόκειται να φύγει από την Brighton στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τον Romano, η Liverpool θα συζητήσει πολύ σύντομα μαζί του.

Ο Romano ανέφερε συγκεκριμένα: «Επιτρέψτε μου να αναφέρω ένα όνομα: Alexis Mac Allister. Αυτός είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της Liverpool. Τον εκτιμούν πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι θα φύγει από την Brighton το καλοκαίρι, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Μου είπαν ότι θα αποχωρήσει νωρίς το καλοκαίρι είτε Μάιο είτε Ιούνιο, όχι Ιούλιο ή Αύγουστο. Η Liverpool είναι εκεί και θα έχει σύντομα μια συνομιλία με την ομάδα, την οικογένεια του παίκτη και φυσικά τον ίδιο για να τους αναλύσει το πλάνο της νέας χρονιάς.»

Ο Αργεντινός είναι ένας από τους καλύτερους μέσους, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά, αυτό το καλοκαίρι και ο σύλλογος του Merseyside θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι θα αποτελέσει την πρώτη του επιλογή, όταν αποχωρήσει από το Amex.

Η Liverpool χρειάζεται μια τεράστια ανανέωση στη μεσαία γραμμή και ένας παίκτης όπως ο Mac Allister θα ήταν το τέλειο πρώτο κομμάτι του παζλ.

Romano: «Η Liverpool σύντομα θα αρχίσει συνομιλίες με τον Mac Allister»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com