Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Johnson: «Δεν είναι αρκετοί για την Liverpool οι Elliott, Carvalho & Bajcetic»

Johnson: «Δεν είναι αρκετοί για την Liverpool οι Elliott, Carvalho & Bajcetic»

Η Liverpool δυσκολεύεται αυτή τη σεζόν λόγω της έλλειψης ποιότητας στο κέντρο της και ο Glen Johnson δεν εντυπωσιάστηκε από τρεις νεαρούς άσσους των Reds.

Ο πρώην αμυντικός των Κόκκινων, δεν πιστεύει ότι οι Stefan Bajcetic, Harvey Elliott και Fabio Carvalho είναι «αρκετά καλοί» για να παίζουν τακτικά για την πρώην ομάδα του. Η τριάδα κλήθηκε να παίξει από τον Jurgen Klopp λόγω της κρίσης της ομάδας στη μεσαία γραμμή, αν και αυτό μπορεί να έγινε σε βάρος της προόδου τους.

Οι Reds δυσκολεύτηκαν αυτή τη σεζόν, κυρίως λόγω των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων τραυματισμών και της έλλειψης ποιότητας στην μεσαία τους γραμμή. Παίκτες που κάποτε ήταν αξιόπιστοι έχουν δυσκολευτεί να βρουν την φόρμα τους, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για μια σημαντική αναμόρφωση στη μεσαία γραμμή κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Βραχυπρόθεσμα, ο Klopp έχει στραφεί στις νεότερες σε ηλικία επιλογές του, με τον Bajcetic να ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα στο φύλλο αγώνα της ομάδας μέχρι να υποστεί έναν τραυματισμό που τον απέκλεισε για το υπόλοιπο της σαιζόν. Ο 18χρονος έκανε 19 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν πριν από το πρόβλημα, με τον Elliott σε αρκετές περιπτώσεις και τον Carvalho σε κάποιες άλλες.

Οι νεαροί έχουν κερδίσει επαίνους για τις επιδόσεις τους στο παρελθόν, αν και ο Johnson αισθάνεται ότι τους έχουν ρίξει στα βαθιά στο Anfield και δεν είναι έτοιμοι να παίξουν τακτικά για τον σύλλογο.

Ερωτηθείς εάν οι Bajcetic, Elliott και Carvalho είναι οι βραχυπρόθεσμες λύσεις, είπε στο DAZN: «Όχι πραγματικά. Προφανώς, είναι καλοί παίκτες και θα συνεχίσουν να είναι εξελίξιμοι, αλλά δεν είναι αρκετά καλοί για να σε κάνουν να κερδίσεις το Champions League ή ακόμα και την Premier League αυτή τη στιγμή.»

Johnson: «Δεν είναι αρκετοί για την Liverpool οι Elliott, Carvalho & Bajcetic»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com