Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Curtis Jones: «Ήμουν αξιοπρεπής μετά από δεκαπέντε εβδομάδες αποχής»

Curtis Jones: «Ήμουν αξιοπρεπής μετά από δεκαπέντε εβδομάδες αποχής»

Ο Curtis Jones θεωρεί ότι στον αγώνα με την Chelsea έδειξε πολλά και περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του πλέον στην 11αδα.

Ο νεαρός μέσος ελπίζει ότι η εμφάνιση του στον αγώνα με την Chelsea το βράδυ της Τρίτης, ήταν η αρχή των δικών του ευκαιριών. Ο 22χρονος μέσος είχε να παίξει από τον Νοέμβριο και τελικά έπαιξε στην ισοπαλία χωρίς γκολ παιχνίδι της Liverpool στο Stamford bridge για την Premier League.

Τίποτα δεν μπόρεσε να χωρίσει τις δύο ομάδες στην αναμέτρηση στην πρωτεύουσα, με τον Jones να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα εφ’ οσον ο Klopp του έδωσε συνολικά 79 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι πριν αντικατασταθεί.

«Ήμουν αξιοπρεπής», εκτίμησε ο Scouser σε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα στο Liverpoolfc.com. «Έμεινα έξω για, ας πούμε, 15 εβδομάδες και ήταν μια περίοδος με τα πάνω της και τα κάτω της. Ήμουν σταθερός, κρατούσα την μπάλα, δεν προσπαθούσα να κάνω πολλά. Ήταν καλό που ήμουν εκεί έξω με την ομάδα και έπαιζα και θα δω πώς θα είναι το υπόλοιπο της σεζόν. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερα είμαι. Όπως είπα, ήταν δύσκολος χρόνος, αλλά τώρα επέστρεψα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος».

Για το ίδιο το παιχνίδι, ο Jones είπε: «Δεν ήμασταν στις καλές μας μέρες, ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμένα και για ολόκληρη την ομάδα. Αλλά το να κερδίσουμε έναν βαθμό εδώ είναι δύσκολο. Αλλά ήρθαμε εδώ, κάναμε μια δουλειά και είναι ένα ακόμα βήμα. Δεν θα το έλεγα ότι ήμασταν στην σωστή κατεύθυνση, γιατί θέλαμε να έρθουμε εδώ και να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά προχωράμε.»

Το επόμενο παιχνίδι των Reds είναι απόγευμα της Κυριακής με την Arsenal που ηγείται του πρωταθλήματος και τώρα επισκέπτεται το Anfield. Ο Jones έχει πεποίθηση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να εξασφαλίσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Miguel Arteta, αν και γνωρίζει ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση γεμάτη ένταση και αποφασιστικότητα.

Είπε: «Πιστεύω ότι η ενέργεια και τα ένταση πρέπει να παραμείνουν ίδια και όταν έχουμε την μπάλα. Πρέπει απλώς να παίξουμε πιο πολύ ως ομάδα και να ηρεμήσουμε περισσότερο, διότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Χρειάζεται απλά να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε ακόμα μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, απλώς αντιμετωπίζουμε μία μικρή κάμψη και αυτό είναι φυσικό να συμβεί.»

Curtis Jones: «Ήμουν αξιοπρεπής μετά από δεκαπέντε εβδομάδες αποχής»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com