Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Diaz και Thiago, αλλά χωρίς Salah, Gomez & Jota η προπόνηση

Με Diaz και Thiago, αλλά χωρίς Salah, Gomez & Jota η προπόνηση

Η Liverpool συνέχισε σήμερα το απόγευμα στο AXA Training Centre την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Arsenal στο Anfield, με τους Luis Diaz και Thiago να λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Οι δύο άσοι προπονήθηκαν, δίχως προβλήματα για μια ακόμη μέρα με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ομάδα του Mikel Arteta, ενώ κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα και ο Virgil van Dijk, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε και ο Naby Keita, ο οποίος έλειψε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας, όμως δεν υπολογίζεται ούτε για το επόμενο και παραμένει άγνωστο το αν θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται με την Κόκκινη φανέλα.

Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα από τη σημερινή προπόνηση, καθώς οι Mo Salah, Diogo Jota και Joe Gomez δεν πήραν μέρος σε αυτή.

Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν βασικοί προχθές το βράδυ κόντρα στην Chelsea, ενώ ο Αιγύπτιος πέρασε ως αλλαγή. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι το περισσότερο αναφορικά με την απουσία τους και αυτό αναμένεται να το κάνουμε αύριο, μετά τη συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp.

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Davies, Pitaluga, Mrozek

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Matip, Phillips, Williams, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας

Μέσοι: Thiago, Fabinho, Henderson, Elliott, Jones, Milner, Oxlade-Chamberlain, Arthur, Keita (ατομικό)

Επιθετικοί: Nunez, Diaz, Gakpo, Firmino, Carvalho

Απών από την προπόνηση ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com