Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι για μεγάλη απουσία του Thiago!

Φόβοι για μεγάλη απουσία του Thiago!

Μήνας χωρίς σοβαρό τραυματισμό για τη φετινή Liverpool δεν φαίνεται να υπάρχει, με τον τελευταίο να αφορά τον Thiago Alcantara.

Ο έμπειρος μέσος αποκόμισε ένα πρόβλημα στο ισχίο από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Μolineux, το οποίο φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό και ο σύλλογος φοβάται πως αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, όπως αναφέρει η Telegraph.

Είναι ο δεύτερος σοβαρός φετινός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός από το αυριανό Merseyside Derby, τους σημαντικούς αγώνες με Νewcastle, Crystal Palace και Manchester United (μεταξύ άλλων) για την Premier League, αλλά και από την πρώτη κόντρα με τη Real Madrid για το UEFA Champions League.

Σε περίπτωση που ο Thiago καταφέρει να επιστρέψει σε τέσσερις εβδομάδες, θα μπορέσει οριακά να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό του Santiago Bernabéu με τους Μαδριλένους.

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει η Telegraph, σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ξανά και ο Calvin Ramsay, ενώ εξακολουθούν να παραμένουν εκτός οι Luis Diaz και Ibrahima Konate, μη έχοντας ξεπεράσει τους δικούς τους τραυματισμούς.

Σοβαρό τελικά το πρόβλημα του Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com