Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έξαλλος» με τον Hamman o Klopp, «μπηχτές» Guardiola για Gerrard

«Έξαλλος» με τον Hamman o Klopp, «μπηχτές» Guardiola για Gerrard

Έξαλλος με τον Dietmar Hamman φέρεται να είναι ο Jurgen Klopp, την ώρα που ο Pep Guardiola επέλεξε να τα… βάλει με τον Steven Gerrard.

Η Liverpool έχει περάσει μια πολύ άσχημη αγωνιστικά σεζόν μέχρι στιγμής, γνωρίζει επίσης ότι μια ήττα από την αντίπαλο της Everton στο ντέρμπι του Merseyside το βράδυ της Δευτέρας θα σηματοδοτούσε ένα νέο χαμηλό σημείο.

Ο Jurgen Klopp είναι απογοητευμένος τις τελευταίες εβδομάδες, αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της πρόσφατης αγωνιστικής κατάστασης των «κόκκινων». Η Liverpool βρίσκεται στη 10η θέση μετά από 20 παιχνίδια και απέχει 12 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές νύχτες για την επόμενη σεζόν για την ομάδα του Anfield γίνεται όλο και πιο απίθανη προοπτική, αλλά ο Klopp θα ελπίζει ότι μια νίκη επί των γειτόνων τους μπορεί να είναι το έναυσμα για να σωθεί κάτι αυτή την σεζόν.

Από την άλλη πλευρά το αφεντικό της Manchester City, Pep Guardiola, έκανε ένα πονηρό χτύπημα προς τη Liverpool ως σύλλογο και τον θρύλο των «Reds » Steven Gerrard για το περιβόητο ολίσθημά του που έπαιξε τον ρόλο του στην απώλεια του τίτλου το 2014.

Ο Guardiola σαρκαστικά αστειεύτηκε λέγοντας πως είναι έκπληκτος που η Premier League δεν χρέωσε τη City για το ολίσθημα του Gerrard, αφήνοντας να εννοηθεί πως αισθάνεται ότι η ομάδα του έχει πέσει θύμα κακομεταχείρισης, αφού η λίγκα χρέωσε την πρωταθλήτρια για 115 υποτιθέμενες παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών.

Ο προπονητής της City έχει ήδη ξεκαθαρίσει πώς αισθάνεται ότι οι χρεώσεις καθοδηγούνται από τους άλλους συλλόγους της κατηγορίας και επέμεινε ότι ό,τι κι αν συμβεί, οι καλύτερες στιγμές της City θα ανήκουν πάντα σε αυτήν.

«Κάποιες στιγμές μας ανήκουν – μας ανήκουν απόλυτα, ανεξάρτητα από την ποινή», ανέφερε.

«Το γκολ του Aguero, όταν ο Balotelli γλίστρησε; Δεν ξέρω αν είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Steven Gerrard στο Anfield. Ήταν δικό μας λάθος; Σέβομαι τον Steven Gerrard – αλλά αυτή η στιγμές ανήκουν σε εμάς».

Ο Klopp είναι «έξαλλος» με τον πρώην άσο των «κόκκινων» Dietmar Hamann, καθώς αυτή την δύσκολη σεζόν της Liverpool συνεχίζει να ξετυλίγεται.

Υποφέροντας την απότομη πτώση σε μια σειρά από βασικές μετρήσεις, η ομάδα του Klopp παλεύει πλέον στη μέση της μετριότητας, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα της Premier League.

Σε ένα πρωτάθλημα που στιγματίστηκε από μια σειρά προβλημάτων, κάποιοι θεώρησαν ότι η απόφαση του βοηθού προπονητή Pep Lijnders να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο δεν βοήθησε τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του Hamann.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: «δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: «Τα καμπανάκια του συναγερμού θα έπρεπε να είχαν χτυπήσει για τους οπαδούς της Liverpool όταν ο σημερινός βοηθός προπονητή έγραψε ένα βιβλίο ενώ εξακολουθεί να εργάζεται στον σύλλογο. Πώς του επετράπη να το κάνει δεν είμαι και πολύ σίγουρος».

Ο πρώην διεθνής Γερμανός συνέχισε λίγο αργότερα, όταν πρόσθεσε: «Το μόνο ερώτημα είναι αν ο σύλλογος επωφελήθηκε από αυτό και η απλή απάντηση είναι όχι. Η δουλειά του δεν είναι να εκπαιδεύει άλλους προπονητές, ενώ πληρώνεται από τη Liverpool».

Ο Klopp φέρεται να είναι έξαλλος με τον συμπατριώτη του, σύμφωνα με την Athletic.

Ανάλυση μέσω… βιβλίων πιστεύει πως κάνουν οι ομάδες της Premier League o Didi Hamann.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com