Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Everton (preview)

Liverpool – Everton (preview)

Liverpool και Everton κοντράρονται στο Merseyside Derby το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, αλλά και το να πετύχουν την πρώτη τους στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, αφού η τελευταία τους ήταν στις 30 Δεκεμβρίου κόντρα στη Leicester.

Από την άλλη, η Everton προέρχεται από μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Arsenal και έρχεται στο Anfield με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τον Sean Dyche στον πάγκο της.

Οι Reds είναι δέκατοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που είχαν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία και να πλησιάσουν στην πρώτη τετράδα, ενώ η Everton να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Liverpool θα έχει ξανά τον Diogo Jota στη διάθεση της, ο οποίος θα είναι στον πάγκο της ομάδας, όμως οι Bobby Firmino, Virgil van Dijk και Arthur Melo δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση, αν και συμμετέχουν σε μέρη της κανονικής προπόνησης.

Εκτός θα παραμείνει και ο Thiago Alcantara, λόγω προβλήματος στο ισχίο, όπως φυσικά και οι Luis Diaz και Ibrahima Konate.

Για την Everton αμφίβολος είναι ο Dominic Calvert-Lewin και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ έτοιμος αναμένεται να είναι ο Michael Keane. Εκτός παραμένουν οι Godfrey και Garner, αν και επέστρεψαν πρόσφατα στις προπονήσεις.

Οι Reds θα κάνουν ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση τους, με τον Nat Phillips να διεκδικεί θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας και τους Fabinho και Henderson να είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην επιθετική τριπλέτα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, με τους Mo Salah, Cody Gakpo και Darwin Nunez να ξεκινούν ξανά.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Simon Hooper.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Χωρίς νίκη μέσα στο 2023 στην Premier League οι Reds.
  • 12 λευκές ισοπαλίες έχουν οι δύο ομάδες.
  • Την 250η νίκη του με τη Liverpool ψάχνει ο Klopp.
  • Δεύτερη σερί νίκη για δεύτερη φορά φέτος θέλει να πετύχει η Everton.
  • Τις 8 νίκες στα Merseyside Derby είναι έτοιμος να φτάσει ο Jürgen Klopp.
  • Χωρίς γκολ σε 3 παιχνίδια είναι η Liverpool.
  • Το δεύτερο του διπλό στο Anfield θέλει ο Sean Dyche.
Merseyside Derby το βράδυ της Δευτέρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com